Hyvän olon lähettiläs: ei-niin-uusi Silvoplee

Pikkuseikkoja

Smoothiebaari

Kävin tutustumassa uuteen Silvopleehen joulukuussa, ja oli tarkoitus kirjoittaa siitä heti, mutta unohdin. Entisessä paikassaan 14 vuotta toiminut kasvisravintola muutti siis 100 metriä eteenpäin Toisella linjalla ja sijaitsee nyt vilkkaammassa kohdassa lähes kiinni metroaseman sisäänkäynnissä.

Esimerkillinen lounaslautanen

Uudet tilat ovat monta kertaa suuremmat, ja silti paikka oli lounasaikaan aivan täynnä. Luonnonmukaisuutta, terveellisyyttä ja eettisyyttä korostava, elävää ja kasvisravintoa tarjoava yritys ei varmaan olisi voinut parempaan aikaan laajentaa. Yläkerran ravintolan lisäksi alakerrassa on nyt kahvila- ja smoothiebaaripiste, josta voi napata mehudrinkin tai raakasuklaaleivoksen myös kotiin mukaan.

Tuhdin näköistä raakakakkua

Kivaa
+ Lounasbuffetin valtava valikoima
+ Uusi kahvila-smoothiebaari alakerrassa
+ Uudet pidemmät aukioloajat: auki arkisin klo 20 ja lauantaina klo 18 asti
+ Annoksen maksaminen painon mukaan tulee edulliseksi pieniruokaiselle.

Tyhmää
- Lounasbuffetin valtava valikoima: jos tahtoo maistella vähän kaikkea, lautaselle muodostuu kaaos, josta ei saa selvää. Ainakin lämpimien ruokien kohdalla on esimerkiksi parempi keskittyä vain aasialaisiin tai italialaisiin makuihin.
- Aiempi hippimäisyys on vaihtunut (90-luvusta muistuttavaan?) tunkkaisen vihreään väriin ja ruokalatunnelmaan. Pöydät ovat aivan liian isoja ja syviä, vievät tilaa eivätkä silti tarjoa yksityisyyttä. (Esimerkiksi pienet pyöreät pöydät olisivat lisänneet sekä tunnelmaa että asiakaspaikkoja.)
- Annoksen maksaminen painon mukaan tulee kalliiksi, jos on kovin ahne.

Kommentoi