Intro

Pikkuseikkoja

Jee, tämä on eka Lily-postaukseni. Olen pitänyt vuosien varrella enemmän ja vähemmän aktiivisesti blogia siellä ja täällä, alusta on ollut vähän hakusessa, mutta Lily vaikuttaa hyvältä. =)

Tarkoitukseni on fiilistellä täällä kepeästi kulttuuria ja kaupunkielämää, aiheet pyörivät about seuraavissa kategorioissa:

  • Elokuvat – koska niitä tulee katsottua aika paljon. Etenkin tiettyjen leffafestareiden aikaan elän lähes maniassa. Wikipedian määritelmä "mielialahäiriö, jossa mieliala on epänormaalisti ja pysyvästi kohonneena ja kiihtyneenä, ja jota jatkuu vähintään viikon" on tässä aika sopiva.
  • Kirjat – koska hyvän kirjan lukeminen on parhaita asioita maailmassa. En kuitenkaan aio spoilata mitään, sillä en itse välitä takakansista, jotka paljastavat saman tien tarinan juonen ja henkilögallerian.
  • Näyttelyt, keikat, festarit ja muut tapahtumat – koska kivoja kokemuksia on kivaa jakaa.
  • Kahvilat ja ravintolat – koska olohuonetta on mukava vaihdella. Olen siinä mielessä neurootikko, että jos joku ystäväni ehtii ennen minua johonkin uuteen, mukavan kuuloiseen paikkaan, olen melkein loukkaantunut – tahtoisin testata paikan itse ekana.
  • Pienet onnistumiset ruuanlaitossa – koska olen ihmeellisen nopeasti edennyt muutaman vuoden takaisesta "miksi tarvitsisin uunia urbaaniin keittiööni" -vaiheesta "arki-iltaisinkin pitää saada kunnollista lämmintä ruokaa" -vaiheeseen.
  • Matkustelu – koska välillä tulee fiilisteltyä kaupunkia ja kulttuuria muuallakin kuin Helsingissä.
  • Muuta randomia – koska elämään mahtuu kaikenlaista eikä kaikkea voi aina kategorisoida. 

Cheers!

Kommentit

Maria Hakkala
The Variety Show

Kai tähän listaan voi listata tv-sarjat? :) Yleisesti kuulostaa hyvältä! :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Joo, kyllä, ehdottomasti ne kans! Ja kiitos, alku on aina jännää =)

Kuide
Länsirannikon Kuide

Jee, tervetuloa!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Jihuu, kiitos! =)

Kyllä joo (Ei varmistettu)

Hyvä Eiksjoo!! :)

Toimitus
Toimitus

Jes jes jes, tervetuloa!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Kiitos! =)

Kommentoi