Juhlimisen tärkeydestä

Pikkuseikkoja

 

Carrie Bradshaw vietti syntymäpäiväänsä Sinkkuelämän neloskauden ensimmäisessä jaksossa, eikä ketään saapunut paikalle.

Meni kauan, kunnes tajusin perustavanlaatuisen asian: synttäreitä on ihan turha synkistellä, ikäkriisin peittoaa parhaiten juhlimalla. Lisäksi pyöreisiin tai puolikkaisiin vuosikymmeniin keskittymisen sijaan kannattaa juhlia sitä enemmän, mitä merkityksemättömämpi vuosipäivä on kyseessä. 

Tänä vuonna juhlapäiväni osuu keskelle viikkoa, mikä tarjoaa vastuttamattoman mahdollisuuden juhlia tapausta kahtena eri viikonloppuna - ja niiden välissä. Niinpä eräs kiva poika lennättää minut perjantaina Pariisiin ja viikkoa myöhemmin suuntaan kolmen ihanan tytön kanssa hemmottelureissulle Tallinnaan.

Sitä ennen pitää kuitenkin jaksaa (nätisti sanottuna) "vauhdikas" viikko töissä. Kirjoittaisin Ninan haastamana normipäiväpostauksen, mutta en nyt ehdi, eikä näin kova kiire onneksi ole normaaliakaan, joten palataan normipäivään myöhemmin. Koko rentoutuskeinojen arsenaali onkin ollut jo heti viikon alussa käytössä: juoksulenkki Kaivarissa, saunaa, hierontaa, ranskalaista elokuvaa, glögiä, melatoniinia ja Downton Abbey. Kyllä se siitä!

Kommentit

Nina Enroth
Ninan verkkareissa

Miten sä oot ennättäny rentoutua noin monella metodilla, eiks nyt oo vasta tiistai? Kateus.

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Hehee, joo, rentoutumisenkin voi tehdä tehokkaasti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.