Kaksi päivää, kaksi kaupunginosaa, kaksi brunssia: Kolmon3n ja Tres Bones

Pikkuseikkoja

Jos viikonlopun haluaa täyttää loistavilla brunsseilla, kokeile näitä! Vähän aikaa sitten avattu Kolmon3n tarjoaa Kalliossa lauantaisin "aamiaislounasta". Punavuoren Tres Bones puolestaan on hiljattain lisännyt repertuaariinsa sunnuntaibrunssin.

Kolmon3n

Kolmon3n

Tres Bones

Tres Bones

Kolmon3n

Kolmannen Linjan Kolmos3ssa on tarjolla aamiaislounasta lauantaisin kello 10.30-16. Aamiaislautaseen kuuluu leipää, lisukkeita, jogurttia, marjoja, puuroa ja kanelikierre. Listalla on myös muun muassa Eggs Benedictiä, munakasta, pannukakkuja ja burgeria. Eggs Florentine kahdella kananmunalla näyttää ihan kohtuullisen kokoiselta mutta osoittautui melkein ähky-täyttäväksi. Juomat tilataan erikseen. Erityismaininta tarpeeksi suuresta ja hedelmälihaisesta appelsiinimehusta.

Tres Bones

Tres Bonesissa brunssitellaan sunnuntaisin klo 11-15. Lämmin ruoka (vaihtoehtoina oli käyntikerralla tartarpihviä, makkaraa ja kasvisvaihtoehto) tilataan kassalta ja muu kerätään itse. Noutopöytä on kuitenkin astetta fiinimpi noutopöytä. Settiin kuuluu erilaisia salaatteja, marinoituja kasviksia, katkarapuja, leipää, hummusta, kalaa, kanaa, hedelmiä, jogurttia, leivoksia, kahvia, teetä, mehuja ja smoothieta, jota tehdään myös maidottomana. Ylipäätään paikka on hyvä niin maidottomalle, gluteenittomalle kuin kasvisruokavaliolle, sillä valinnanvaraa on runsaasti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.