Kallion kivoin kahvila – Galleria Keidas

Pikkuseikkoja

Asiat on hyvin, kun kaupunginosan kivoin kahvila sijaitsee 150 metriä kotiovelta. Galleria Keidas on juuri sellainen kahvila, joka voisi Kallion Flemarin sijaan löytyä ihan yhtä hyvin Brooklynista, Portlandista tai Pariisin Etelä-Pigallesta.

Keidas on vähän aikaa sitten vaihtanut viikonlopun brunssipöytänsä listalta tilattaviin aamiaisiin, mikä on vain hyvä asia. Määrän sijaan voi siis nauttia laadusta ja muutamasta hyvästä tuotteesta, jotka voi itse valita. Listalta löytyy muun muassa Eggs Benedictiä, Eggs Flemaria lohella ja pinaatilla, vegaanista annosta, terveysvaihtoehtoa ja yksittäisiä aamiaisen osia, joista voi koota mieleisensä menun. Teet ovat Théhuoneelta, kahvit Helsingin Kahvipaahtimolta.

Terveysvaihtoehtona tarjottu valkuaiskokkeli tomaattisalsan ja avokadon kanssa on kevyt ja silti täyttävä aamiainen. Myös Eggs Benedictit ja Eggs Flemarit näyttävät Instagram-kuvien perusteella herkullisilta. Jälkkäriksi täällä on ihan pakko ottaa täydellinen, pehmeä ja tuore kanelikierre. Olen myös onnistuneesti koukuttanut itseni paikan tarjoamaan ihanaan Oolong-teehen.

Keitaassa soittaa usein DJ viikonloppujen All Day Wknd Breakfasteilla. Paikan ainoa huono puoli on, että se menee lauantaina ja sunnuntaina kiinni jo kolmelta.

Galleria Keidas, Fleminginkatu 7, ti–pe 817, lasu 1015

 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.