Perjantaicocktail: Liberty or Death

Pikkuseikkoja

Liberty or Death avautui kuin varkain vesivahinkoremontin jälkeen. Päädyin sinne spontaanisti viime viikonloppuna, ja paikka oli yhtä täynnä kuin aina ennenkin. Vielä koskaan en silti ole joutunut kääntymään ovelta, vaan äärimmäisen ystävällinen ovimies tai baarimikko on aina löytänyt pöydänkulman tai nurkan, johon on voinut istahtaa. Niin nytkin.

Baari on rempan jälkeen melkein kuin entinen, vain aavistuksen kliinisempi. Lampuiksi ja kynttilänjalkoiksi päätyneet Hendrick's-pullot ovat poissa, mutta ehkäpä niitä alkaa taas kerääntyä, kun aikaa kuluu. Pöytiin on ilmestynyt magneettipinta, johon metallilevyihin kiinnitetyt drinkkilistat takertuvat. Musa ei enää ollut pelkkää vanhaa jazzia (kuten monesti ennen), vaan risteili nyt erikoisesti jazz-klassikoista nykymusaan vuorotellen edestakaisin.

Tilasin The Raven -nimisen juoman (kuvassa oikealla), ainesosina menun mukaan Hendrick's (mitäs muutakaan), Chambord (vadelmalikööri), variksenmarja, kurkku ja sitruuna. Kaverilla (vasemmalla) oli jotain, jossa oli Aperoa. Hyvinhän nuo soljuivat alas.

Mahtavaa perjantaita taas kerran!

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.