Sörkan uudehko Arctic Burrito

arctic-burrito-1.jpg

arctic-burrito-3.jpg

arctic-burrito-4.jpg

Helsingissä riittää nykyään meksikolaista katuruokaa tarjoavia paikkoja. Silti tilaa on aina yhdelle uudelle hyvälle. Sellainen löytyi Kurvin vierestä, Kulmavuorenkadulta. Arctic Burrito on ilmeisesti ollut auki jo puolisen vuotta mutta oli minulle uusi tuttavuus.

Pieni ja äärimmäisen pelkistetty pikaruokala myy meheviä burritoja. Listalla on neljää eri makua, eksoottisemmassa päässä suklaisessa mole-kastikkeessa marinoitu kana sekä kanelilla, kaakaolla ja neilikalla maustettu papumix.

Kokeilemani Korean BBQ-marinoitu riivitty nauta oli maukas, ja kvinoa lihan ja kasvisten rinnalla pehmensi mukavasti kokonaisuutta. Foliokääre on toki kätevä take-away-annoksissa, mutta paikan päällä nautittuina reilunkokoinen sottaava annos olisi kipeästi kaivannut lautasta ja ruokailuvälineitä.

Aterian kylkeen sopii hyvin Wostokin vihreä rakuuna-inkiväärilimonadi. Ensi kerralla täytyy kyllä maistaa tuota menun eksoottisempaa puolta!

Arctic Burrito, Kulmavuorenkatu 4

Kommentit (2)
  1. Tossa ravintolassa ei valmisteta itse mitään. Kaikki ostetaan sinne valmiina, jopa valmiiksi kypsennettynä ja vaan lämmitetään burritoja varten. Itse suosin lähialueen niitä ravintoloita, joissa ruoka oikeasti kokataan eikä vaan kasata.

    1. Oletkohan varma? Ymmärsin, että tekisivät itse, googlaapa vähän juttuja raflasta… Pikaruokapaikoissahan on tyypillistä, että ainekset tehdään etukäteen niin pitkälle kuin mahdollista ja tilatessa vain kasataan. Joka tapauksessa maukasta oli, kun kävin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *