Tajuttoman hyvää leipää – Street Gastro ei jätä nälkäiseksi

street_gastro.JPG

Pakko yhä vaan jatkaa kahvila/ruoka-teemalla, koska Kallio on nykyään antoisampi paikka kuin koskaan sekä kahvin että ruoan ystävälle.

Laadukasta katuruokaa tarjotaan Helsingissä nyt niin pizzan, hampurilaisen, kebabin kuin hotdogin muodossa. Vastikään avanneita Döner Harjua ja Hodari & Hummeria hieman kauemmin toiminut ja ruokarekkana alunperin aloittanut Street Gastro ruokkii nälkäisiä tuhdeilla gourmet-sämpylöillään Vaasankadun ja Harjukadun kulmassa.

street_gastro_leivät.JPG

Tarjolla on viittä eri leipää, smoothieta ja pientä makeaa. Valitsin kanan, jonka lisukkeina oli muun muassa tuoretta korianteria, minttua ja samppanjavinegrettia. Kaverini otti karitsan tzatzikilla ja fetalla. Molemmat valinnat osuivat nappiin, ja varmasti loputkin vaihtoehdot – possu, härkä ja vege – olisivat olleet ihan yhtä hyviä. Pitamaiseen muotoon leivottu leipä oli pehmeää ja älyttömän hyvää. (Tässä kohtaa oli pakko joustaa vähägluteenisen ruokavalioni kanssa.) Ainoa hankaluus oli annosten koko – syöminen oli sairaan vaikeaa vaikka tiskin alta saikin puuhaarukoita.

Jos pitää valita tämän ja kahden korttelin päässä olevan Döner Harjun välillä, oma valintani on Street Gastro!

Street Gastro, Vaasankatu 13, ma–la klo 21.00 asti ja su klo 18.00 asti, streetgastro.fi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *