Très bon, Punavuoren Tres Bones

Pikkuseikkoja

Helsinki tuntuu nykyään olevan täynnä aavistuksen fiinimpää ruokaa tarjoilevia rentoja kortteliravintolan ja -kapakan yhdistelmiä. Niin kuin esimerkiksi entisen Lostarin paikalle alkusyksystä avautunut Tres Bones. Heti Lostarin jälkeen paikalla toimi vähän aikaa Suola, joka ei ilmeisesti saanut tulta alleen, mutta Tres Bones vaikuttaa olevan suosittu arki-iltaisinkin. 

Annankatu 6:n uusi ravintola-baari-klubikombinaatio on söpö ruutulaattalattioineen ja eriparisine tuoleineen. Koin heti ensimmäisellä lounaallani vahvat Lupolo-vibat aina rapu-vehnäpilahvini koristeena olevia kuivattuja oliivinmuruja myöten. Ei ihme, sillä yksi Tres Bonesin omistajista pyöritti aiemmin juuri Punavuorenkadulla toiminutta Lupoloa. Lupoloa on ikävä, mutta näyttää, että Tres Bones voisi lunastaa sen paikan.

Suuntasimme Tres Bonesiin vastikään illalliselle parinkymmenen hengen työporukan voimin. Ilahduin silloin yllättäen eniten jälkkäristä: suklaasorbetti-marenki-hässäkkä ei ollut lainkaan niin äklömakeaa kun ulkonäön perusteella olisi luullut. Illalliseen hujahti huomaamatta viisi tuntia - ei siksi, että palvelu olisi ollut hidasta, vaan koska täällä oli kivaa hengata. Gin toniciinkin ehdotettiin heti ekana Hendrick'siä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.