Vaihtelu virkistää – myös smoothieissa

smoothie2.jpg

Olen ymmärtänyt Pinterestin ja blogien perusteella, että smoothiet kuuluu nykyään nauttia hillopurkeista. Olen kärrännyt tyhjiä purnukoita liiankin ansiokkaasti lasinkeräykseen, mutta aikani etsiskeltyäni löysin yhden suipon purkin, joka pääsi nyt käyttöön. Voilà!

Tämän talven suosikkismoothieni on ollut äärettömän helppo mustaherukka-mustikkasmoothie, johon heitän kotimaisia pakastemustaviinimarjoja, Valion mustikkakeittoa ja yhden banaanin. Piristin tätä modernia klassikkoa nyt kourallisella tuoretta basilikaa koska yrttejä jäi yli edellisen päivän pizzahetkestä ihan vain uuden smoothielasini kunniaksi. Toimi! Basilika toi voimakkaan marjaisaan juomaan mukavan raikkaan häivähdyksen.

Mini-Eiffel on tässä mukana vain siksi, että fiilistelen jo ihan kybällä kolmen viikon päässä siintävää Pariisin lomaa. Viime syksyn reissulta jäi vielä monta asiaa listalle…

Kommentit (4)
  1. Hmmm näyttää dieettikokoiselta smootilta, mun pitäis varmaan nauttia omat aamusurraukset jostain kurkkupurkista, että oisin trendin aallon harjalla (taidan olla vähän ahne) 😀

    Ja onko toi sitä ihanaa  st. Dalfourin rhapsodie de fruits hilloa? Taas yksi ranskalainen tuote jota en oo löytänyt Ranskasta, ohlala…..

    1. Haha! =D

      Joo, St. Dalfouria hyvinkin, täydellistä mansikkahilloa gluteenittomille pannukakuilleni. Huvittavaa, ettei löydy sieltä päin!

  2. Smoothie hillopurkissa on muuten trendi, josta kattaustrendejä seuraamatonkin tykkää. Purkit ovat täydellisen kokoisia, lasipinnasta ei tartu juomaan muovin mähnämakuja ja korkin saa tukevasti kiinni. Täydellisen käytännölinen iltapäiväeväs töihin! T. Kati toimituksesta

    1. Ooh, tää älykääpiö meinas jo heittää kannen roskiin, toi on ihan loistava neuvo! Ehdottamasti alan tehdä smoothieita töihin välipalaksi! Kiitos =)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *