Ladataan...
Pikkuseikkoja

Antaudu sanojen vieteltäväksi kaupungin kesäillassa.

Helsinki Spoken Word on uusi klubi, joka tuo kotimaisia ja kansainvälisiä lavarunoilijoita Korjaamolle. Iltojen monipuolinen esiintyjäkaarti avaa esittävän sanataiteen eri puolia kuten äänenkäyttöä, sanoilla leikkimistä, identiteetin tutkiskelua, rytmiä ja riimittelyä. Mukana voi olla myös laulua, kitaransoittoa tai videotaidetta.

Kuvissa näkyvät historian ensimmäisellä Helsinki Spoken Word -klubilla toukokuussa esiintyneet helsinkiläinen Elsa Tölli ja brittiläinen Caleb Femi. Seuraavaa klubi-iltaa vietetään tämän viikon torstaina. Silloin lavalle astuvat Anthony Joseph (UK), Djami Sezostre (BR), Victoria Odum (FI) ja Laura Eklund Nhaga (FI). Illan juontaa Helsingin lavarunousskeneä aktiivisesti kehittänyt Harri Hertell.

Rentoudu, ota lasi viiniä, ja anna puhujien johdattaa ajatuksesi virtaamaan aivan uusiin suuntiin!

Helsinki Spoken Word 14.6. Korjaamon Vintillä, ovet 19.30, showtime 20.00, liput 10,50 € / 12 €, lisätietoja löydät Korjaamon sivuilta.

Muita kesävinkkejä:

Taideretki Vantaalle: Nissbackan kartanon veistospuisto

Muumimaisemia maan laidalla – Söderskärin majakkasaari

Ladataan...
Pikkuseikkoja

Ei ole pakko lähteä edes maakuntiin saakka, jos tahtoo nauttia kesätaidenäyttelystä luonnon keskellä. Nissbackan veistospuisto avaa ovensa jälleen täksi kesäksi.

Teimme viime kesän lopussa pyöräretken Vantaalle katsomaan kuvataiteilija Laila Pullisen (1933–2015) töitä. Kaunista veistospuistoa ja sukutilaa pyörittää nykyään taiteiijan poika Jean Ramsay. Veistoksia on siroteltu pitkin kaunista tonttia, ja kävijät pääsevät tutustumaan myös Pullisen ateljeehen, josta löytyy mm. räjäytystekniikalla ja ampumalla – aivan ranskalaisen Niki de Saint Phallen tyyliin – tehtyjä kuparireliefejä.

Tänä kesänä puistossa aukeaa 3.6. Laila '58: kuvanveistäjän ensiaskeleet -näyttely, joka palaa 60 vuoden taa muistelemaan Pullisen ensimmäistä yksityisnäyttelyä. Puisto on avoinna kesäkauden, 1.6.–1.9., ke 12–18 ja su 12–16. Sunnuntaisin puistossa on opastettu kierros klo 14.

Ota piknikviltti mukaan ja nauti eväät oman suosikkipatsaasi varjossa!

Nissbackan kartanon veistospuisto, Sotungintie 4, Vantaa

Nissbacka.com

Lue myös:

Muumimaisemia maan laidalla – Söderskärin majakkasaari