Back to work

Pilvi Daily

Eilen oli ensimmäinen työpäiväni Australiassa. Toisen päivän jälkeen olen vielä aikalailla alkuhämmennyksissä ja opittavaa on yllättävän paljon, niin kuin yleensä uuden työn aloittaessa on. Tietysti oman lisänsä tuo tietyt kulttuurierot ja australialaisten erilaiset aksentit. Tämä on kuitenkin ihan hyvä tapa päästä kiinni täkäläiseen työelämään ja luksusta on myös se, että kävelen töihin noin kahdessa minuutissa. Ihan toista kuin Tukholmassa, missä työmatkoihin saattoi vierähtää yli kaksi tuntia päivässä. 

Ihmiset ovat olleet todella mukavia, sen ensivaikutelman olen saanut ihan kaikkialla. Sydneysidersit (niin kuin heitä täällä kutsutaan) ovat myös todella monikulttuurista porukkaa, eli erilaisiin englannin aksentteihin ja ääntämyksiin ollaan todella tottuneita täällä. Ei ihme, että reppureissaaminen ja pätkätöiden hankkiminen on niin suosittua, ainakin se on tehty ihan helpoksi, eikä vaadi kauheasti paperisotaa. 

Teen töitä viitenä päivänä viikossa, yleensä iltapäivisin. Perjantaita ja sunnuntait on vapaat. Täällä alkaa jo ilmat viiletä ja nyt onkin hyvä hetki tienata vähän rahaa. Sitten voin alkaa suunnitella reissuja Australian sisällä, ainakin itärannikko kiehtoisi ja ehkäpä myös Uusi-Seelanti jossakin vaiheessa. 

Kommentoi