Behind the Scenes - erään kuvauspäivän antia

Pilvi Daily

Kerroinkin joskus, että olin mallina mainoskuvauksissa jo kauan aikaa sitten, mutta kuvat jäivät blogissani julkaisematta. Sain muutamia kuvia, jotka sain vapaasti jakaa. Kuvauksista vastasi Kauas Creative ja koko kuvaustiimi oli todella mukava ja kuvaukset toteutettiin rautaisella ammattitaidolla. Todella jännittävä päivä, ja aika kului yhdessä hujauksessa. 

Kuten kuvista kuitenkin voi päätellä, seikkailtiin Virtual Realityn maailmassa. En ollut itse noita VR-laseja koskaan kokeillut, ja kokemus olikin huikea. Mieletöntä, miten sitä voikin eläytyä tuonne virtuaalimaailmaan tuosta vain. Uskon, että VR tulee olemaan todella iso juttu monen firman markkinoinnissa yhä enenemässä määrin, ei epäilystäkään. Ehdin olla tuolla maailmoissa monta tuntia, ja voitte kuvitella miten outo olo oli ottaa lasit pois päästä päivän päätteeksi!

Tuo kuvauspaikka oli myös upea. Konepajan Bruno toimii viikonloppuisin kirpparina, mutta kuvauksia varten pöydät sai väistyä ja tilalle tuotiin savukoneita ja kuvausvälineistöt. Päivä oli aurinkoinen ja valo siivilöityi kauniisti tehdasrakennuksen ikkunoista sisään hallin betonilattialle.

Valmista jälkeä voi kurkkia Zoanin kotisivuilta ja tässä on yksi valmiista videoista.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.