Day off

Pilvi Daily

Tänään mulla on vapaapäivä ja ehdin käydä juoksulenkillä ja kampaajalla. Maisemat eivät kyllä kyllästytä, rannikko on ihan uskomattoman upea jyrkkine kallioineen ja luonto täällä on kaunis. Täällä on satanut lähes joka päivä ja kuurot ovat todella voimakkaita. Paikallisten mukaan tämä on todella epätavallista ja että normaalisti ei sada näin paljon. Talvi on kuulemma melko kuiva ja kaunis, lämpötilat vaaan laskevat noin viiteentoista asteeseen. Eli näin suomalaisena pitäisi pärjätä ihan hyvin! 

Näin jälkikäteen kyllä voi todeta, että pakatessani arvioin säät vähän väärin. Mukana on ehkä liikaa kesäjuttuja eikä tarpeeksi farkkuja ja neuleita. En kyllä haluaisi ostaa turhaan mitään kun tavarat pitäisi saada takaisinkin sitten joskus. No, se on sen ajan murhe sitten.

Tänään alkaa myös lätkän MM ja Suomi-USA alkaisi tätä aikaa kl 12 yöllä. En kyllä tiedä näyttäisikö mikään sporttibaari sitä, tuskin täkäläisillä on hirveästi kiinnostusta kyseistä peliä kohtaan. No, ehkä finaaliottelut näytetään jossain. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.