I got my red dress on tonight

Pilvi Daily

Vaikka otsikko on Lana Del Reyn biisistä Summertime Sadness, ei minulla sellaisesta suvisurullisuudesta ole tietoakaan. Kesä on ollut kaikinpuolin ihana, ja vaikka loma loppuu pian, on kesäpäiviä vielä onneksi paljon jäljellä. Halusin näyttää tämän ihanan uuden mekon, jonka ostin viime perjantain kesäpiknikiä varten. En koskaan ole käyttänyt paljoakaan pitkiä mekkoja, mutta tällä kertaa sille oli pakottava tarve. Olen nimittäin saanut jalkoihini mökillä hirveitä hyttysenpuremia, jotka oli aivan pakko peittää jollain. Juu juu, näille tekosyille shoppailla nauretaan tietysti tuolla urheiluruudun ääressä, mutta minkäs sitä ihminen villille luonnolle ja sen arvaamattomille voimille voi. Pakko siis oli mennä vaatekauppaan jos toiseenkin. Koska ilma oli lämmin, kaavailin liehuvia housuja, mutta niitä ei sitten osunut silmiini. Päädyin ostamaan tämän punaisen pliseeratun pitkän mekon, josta onkin muodostunut todellinen kesäsuosikki. 

Yhdistin tähän mekkoon L´Orealin Color Riche huulipunan sävyssä 373 Magnetic Coral. Siinä oli juuri tuo samanlainen hehkuva punainen, joka taittaa koralliseen oranssiin. Nuo korallisävyt näyttävät mielestäni hyviltä ruskettuneella iholla. Itse en hirmuisesti ole onnistunut täällä Suomen kesässä saamaan väriä, mutta juuri sen verran että näinkin hehkuvia värejä voi käyttää näyttämättä ihan kalpealta. Ja aurinkopuuteri tietysti auttaa vähän miestä tässäkin mäessä.

 

                                                                  Mekko Bik Bok // Kengät Aldo // Vyö Acne

Heinäkuun kirkas aurinko tekee väreistä hohtavia, eikä ole ihme, että niitä oikein janoaa. Vaatekaapin tummat sävyt tuntuvat aika ankeilta tähän aikaan vuodesta kun kaikki värit loistavat niin kirkkaina. Väreillä on myös ihmeellisen piristävä vaikutus, itsekin alan katsella vaatekaappiani ihan uusin silmin. Pitäisikö uskaltaa useammin valitsemaan rohkeammin värejä?

Mitä piditte tästä hyttyskarkottimesta? 

Kommentit

blurredesquisse

Kaunis mekko ja sopii sulle tosi hyvin! Hyttyskarkottimena siis voittamaton, mutta saattaa kyllä houkutella amppareita kirkkaan värinsä johdosta, heh ;) Pitäisköhän munkin ostaa tuollainen, puremia on nimittäin näihinkin koipiin ehtinyt kertyä jo monta kymmentä... :D

PilviCloud
Pilvi Daily

Totta nuo ampiaiset :D Kiitos kovasti! Joo, en ymmärrä miten puremien paranemisessakin voi kestää vaikka kuinka kauan.. Vinkkejä niiden häivyttämiseen otetaan ilomielin vastaan :) Kannattaa tsekata Bik Bok, tuo mekko oli alessa vain 20 euroa!

blurredesquisse

Sanos muuta, häivyttämisvinkit ois täälläkin tervetulleita! Oho mikä loistava alelöytö, täytyypä rientää kaupoille ;)

PilviCloud
Pilvi Daily

Toivottavasti niitä vielä löytyy! Ihanaa alkanutta elokuuta sinulle :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Aivan ihana!! Ennen kuvittelin että vaalealle ei sovi niin punainen, mutta tässä taas todistetaan että kyllä sopii ihan täydellisesti <3

PilviCloud
Pilvi Daily

Voi kiitos ihana :) Kyllä se ehdottomasti sopii myös meille vaaleille!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.