Kunpa näkisi tulevaisuuteen

IMG_7598_Fotor.jpg

Olen lähiaikoina usein toivonut jonkinlaista kiikaria, jolla voisin nähdä millaista elämäni on muutaman vuoden päästä. Vaikka edes vuoden päästä. Joskus vuosia sitten kirjoitin vaikeana päivänä tuon saman lauseen päiväkirjaani ja kun vuoden päästä luin tuon rivin, oli elämäni ihanaa. Silloin mietin, että olisin halunnut sanoa sille tulevaisuuteen haikailevalle itselleni että kaikki järjestyy, että ei kannata turhaan murehtia liikaa. 

Olen nyt samassa tilanteessa ja haluaisin taas nähdä, millaista elämäni on vuoden päästä. Vaikka kuinka joskus on raskasta, olen silti sen verran positiivinen, että uskon kaiken olevan silloin hyvin. Pitää vaan jaksaa herätä aamuisin ja elää niiden vaikeiden aikojen läpi. Upottautua vaikkapa mukaviin töihin ja liikkua itsensä hikiseksi. Ja nähdä kavereita ja lukea piristäviä kirjoja.

Ja jos koittaa löytää vaikeuksista jotain positiivista, ei ole mitään mikä kasvattaa niin paljon kuin vaikeat ajat. Ja usein vaikeinakin aikoina elämässä on monia tosi upeita juttuja, ne pitää vaan huomata ja niistä pitää löytää sitä voimaa. 

Oletteko te koskaan toivoneet näkevänne tulevaisuuteen ja miten asiat loppujen lopuksi menivät?

Kommentit (2)
  1. Olen, todella olen. Onneksi on ystävät, joiden seura piristää a-i-n-a, läpi niiden ikävienkin aikojen. <3

    1. Se on niin totta! Ja sun ihanat kommentit piristää aina <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *