N...Y...T...NYX!

Pilvi Daily

Kesääni on kuulunut nuden väriset huulipunat ja kiillot. Käytettyäni aiemmin L´Orealin nudepunia, olen nyt jo useamman kuukauden ajan testaillut Nyxin huippusuosittuja huulimeikkejä iloisin mielin. Koska niissä on todella huokeat hinnat, raaskii niitä testailla vähän vapaamminkin. Olen myös huomannut hauskan ilmiön keskustan kosmetiikkaosastoilla kevään aikana. Aiemmin Macin Stockmannin tiskille tultaessa ilmalämpötila nousi muutaman asteen, desibelitasot kuin myös ja tunnelman täytti muutenkin jännityksensekainen täpinä, jota voi kokea vain innostuneen tyttö-/naislauman testaillessa meikkiuutuuksia, joita he ovat fiilistelleet Instagramissa eri julkkisten hipiöillä.

 

Itse olen tietenkin ollut siellä joukon jatkona. Kun NYX rantautui Suomeen, kumisi Stockmannin Mac tyhjyyttään. Koko tämä naislauma oli siirtynyt kuin taikaiskusta Sokoksen puolelle, jossa sama meininki jatkui yhä vilkkaampana. En ole koskaan ollut Sokoksen kävijä, mutta siihenkin tarvitaan vain reason to go ja kas vain sekin pytinki alkaa ihmeen kaupalla kiinnostaa. Tässä omia haalintojani Nyxin hyllyiltä. Siellä ei siis parane kauaa arpoa, koska kohta joku teini vie jo paikkasi huultenrajauskynien holleilta ja viimeinen täydellinen sävy viedään parempiin Vuittoneihin. Huulipunassa sävy Minimalism, huultenrajauskynässä Bedrose. 

Nämä kaksi ovat olleet todella kovassa käytössä. Niissä on kiva nudesävy, joilla saa loihdittua mukavan huollitellun lookin töihin ja vapaa-ajalle. Bileisiin lisään joskus myös sarjan huulikiiltoa, joka on myös kelvoksi todettu. Siinä kevyesti kimaltava sävy Gold Pink. Lisäksi ostin Soft Matte Lip Creamin sävyssä Milan. Se muuten pysyy pitkään huulilla, eikä karkaile viinilasin reunaan, ainakaan pahasti. Hyviä tuotteita ja muutkin sarjan meikit kiinnostavat. Onko kukaan kokeillut esimerkiksi aurinkopuutereita tai peitevoiteita? 

NYX mielestäni kyllä todistaa sen, että kaikki laadukas ei välttämättä tarvitse olla kallista. Nämä maksoivat jokainen alle 10 euroa kappale ja ovat olleet riittoisia. Minä olen siis yksi monista tähänkin villitykseen hurahtaneista. Pahoittelen pieniä vaaleita täpliä kuvissa, lieneekö linssissä roskia...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.