The Pavillion

Pilvi Daily

Jos joku ihmettelee, että miksi täällä blogissa ei koskaan enää tapahdu mitään ja missä minä oikein vietän päiväni, niin syytä siitä tätä Coogee Pavillion-kahvila-ravintolaa, ja nykyistä työtäni. Teen siis etätöitä Ruotsissa sijaitsevaan firmaan ja koska kotonani ei nykyään ole langatonta nettiä, tulee kallisarvoinen internetaika käytettyä töiden merkeissä juurikin Pavillionissa. Pavillion on kyllä ihan paras kahvila: on merinäköala, mukava henkilökunta, nopea netti ja se on tärkein kohtauspaikka Coogeella. Istun täällä nykyään monta tuntia aamupäivällä ja samanlaisen setin vielä iltapäivällä. Joskus menen sinne vielä illalla drinkille tai syömään, tuntuu siltä että henkilökunta katsoo vähän kummasti nykyään. Ainakin ne muistavat, että juon mustaa kahvia...

Sydneyssä on alkanut lämmetä, joinakin päivinä on jopa 30 astetta. Tänään sataa ja on 17 astetta, kuulemma aika normaalia kevätsäätä, jolloin säät heittelehtivät. Odotan äitini ja hänen ystävänsä vierailua marraskuussa, silloin muutamme porukalla Maroubraan. Siihen asti asun vielä Coogeella. Kovasti on mietityttänyt jatkosuunnitelmat, niistä lisää vähän myöhemmin. 

Huomenna on jännä päivä, menen Robbie Williamsin keikalle! Rakas siskoni antoi liput synttärilahjaksi ja huomenna pääsen yli kymmenen vuoden jälkeen uudestaan fanittamaan Robbieta. Viimeksi keikka oli Hartwall-areenalla Helsingissä, huomenna Sydneyn Allphones-areenalla. Luvassa on kaikki vanhat parhaat hitit, kiertueenkin nimi on Let Me Entertain You Tour. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.