Travelling the East Coast

Pilvi Daily

Tänään oli hyvä päivä hengähtää hetkeksi ja kirjoittaa nopea päivitys täältä Cairnsistä. Löysin kaiken aussiruoan vastapainoksi ruotsalaisen kahvilan Cafe Fikan, jossa myydään kaikkia ruotsalaisia ruokalajeja ja heiltä löytyy myös pieni osasto muiden eurooppalaisten maiden tuotteita. Löysin Fazerin suklaata, salmiakkia, Jaffaa, karjalanpiirakoita ja muuta vastaavaa. Ilmainen wifi oli tämän blogin kannalta plussaa.

Kaksi viikkoa on mennyt todella nopeasti ja näihin viikkoihin ei paljon ole lepäilyä tai tietokoneen ääressä istumista mahtunut. Olen:

-Lentänyt Cairnsiin ja napannut bussin Airlie Beachille

-Viettänyt kaksi ihanaa päivää Airliellä

-Purjehtinut kolme päivää uskomattoman kauniilla Whitsundayn saarilla

-Matkustanut uudelleen bussilla Cairnsiin ja viettänyt täällä 11 päivää. 

-Käynyt Fitzroyn saarella ja snorklannut kilpikonnien kanssa

-Tehnyt ihanan snorklausretken Great Barrier Reefille ja nähnyt siellä hain ja paljon upeita kaloja ja koralleja. 

-Vuokrannut auton ja tehnyt sademetsäkävelyjä Cape Tribulationissa ja yrittänyt nähdä Cassowary-lintuja ja krokotiileja huonolla menestyksellä

-Juhlinut 30-vuotispäivääni Esplanadin laguuneilla grillaillen ja Gilliganissa drinkeillä

-Tehnyt Red Arrow Walkin Botanic Gardensissa

-Käynyt Port Douglasissa ja Mossmanin kylässä

-Käynyt ratsastamassa sademetsässä, ensimmäinen ratsastusretki viiteentoista vuoteen. Ihme kyllä taidot olivat vielä ainakin jollakin tasolla tallella. Ravaaminen ja laukkaaminenkin onnistuivat ihan hyvin. Upea synttärilahja!

-Käynyt todistamassa kun Batman hyppää benji-hypyn, itse tyydyin suosiolla valokuvaajan asemaan. Hypystä saatu GoPro-video oli mieletön! En kyllä luultavasti saa julkaista sitä täällä..

 

Loma on ollut parasta aikaa näistä Australiassa viettämistäni kuukausista ja tämä osa maata on ihanan rento. Trooppinen ilmasto on myös ollut enemmän kuin tervetullut. Vietän täällä Cairnsissä vielä yhden yön ja sitten lähden jatkamaan matkaa. Lisää päivityksiä on tiedossa lähitulevaisuudessa, kamera on ainakin täynnä materiaalia!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.