Ladataan...
Pilvi Daily

Jännittää hyvällä ja huonolla tavalla. Suurten muutosten edessä tuntuu, että takki on auki eikä paluuta ole. Turvallisuuden tunnetta jää kaipaamaan, mutta toisaalta tiedän, että toteutan nyt unelmaa, joka on aina pyörinyt mielessäni. Tiedän, etten tule katumaan. Enemmän katuisin, jos en lähtisi, sen tiedän jo nyt. 

Viimeiset viikot Tukholmassa täyttyvät töistä, järjestelyistä ja kavereiden tapaamisesta. Samalla ajatuksissa pyörii nostalginen tunne, että nyt pitäisi nauttia tästä kauniista kaupungista ja kaikista sen ihanista kahviloista, rannoista ja puistoista. Viimeisen kerran vielä. 

Ladataan...
Pilvi Daily

Takana on todella tehokas ja hauska viikonloppu! Siskoni oli luonani kylässä ja auttoi mua viemään tavaraa varastoon ja pakkailemaan. Olo on helpottunut, ihanaa kun asiat alkavat olla järjestyksessä, suurkiitos siis siskolle! 

Kun muuttohommat oli hoidettu ja pakettiauto palautettu lähdimme kodin kautta kaupungille ja syömään. Väliin mahtui vielä vähän shoppailua ja sen jälkeen vielä parit lasilliset Sturehofissa Stureplanilla, tosi kiva ilta! 

Tänään ehdimme vielä käydä Gildasissa salaatilla (missäs muuallakaan) ja R.O.O.M-sisustuskaupassa hypistelemässä kaikkia ihania sisustustavaroita. Mitään ei kyllä ostettu tällä kertaa. Nyt kerään voimia uuteen työviikkoon ja nautin rennosta sunnuntai-illasta kotona. 

Ladataan...
Pilvi Daily

Tukholmaa on lähiviikkoina hellitty lämpimillä ja aurinkoisilla säillä. Tukholman rannat ovat niin kauniita, näitä tulee ikävä! Toivon, että viikonloppuna olisi yhtä kauniit säät kun siskoni tulee luokseni. Olisi kiva kävellä ulkona ja käydä vaikkapa kahvilla eli fikalla jossain terassilla. Vaikka kyllähän me normaalisti saadaan aikamme kulumaan myös sisätiloissa, nimittäin kauppakeskuksissa! Nyt vielä pitäisi jaksaa kolme päivää töissä mutta eiköhän se mene nopeasti.

Ladataan...
Pilvi Daily

Nyt lähtöpäivä varmistui ja löysin lennot hyvään hintaan alle 500 eurolla. Starttaan Arlandasta ja välilaskut ovat Kööpenhaminassa ja Singaporessa. Lentoyhtiöksi valikoitui Singapore Airlines, joka on kuulemma oikein laadukas ja palvelu pelaa. Tammikuisen Air China-kokemukseni jälkeen hyvä lentoyhtiö on todellakin plussaa. Jos matkaan käyttää 25 tuntia on mukavuus ja hyvä ruoka aika tärkeitä juttuja kuitenkin. Lyhyemmillä matkoilla sillä ei ole mielestäni niin väliä. Yksi positiivisista jutuista oli myös, että saan viedä ruumassa 30 kilon painoisen matkalaukun! Siihen jo mahtuukin yhtä sun toista. Lähtöön on enää alle kuukausi ja jännitys kasvaa! Kuvan nappasin muuten Perthin Cottesloe Beachiltä. 

Ladataan...
Pilvi Daily

 

 

Päätin viime maanantaina tulla Suomeen käväisemään kun viikonlopuksi ei ollut muuta ohjelmaa. Roudasin tuttuun tapaan tavaroitani maksimirajoituksen verran mukanani ja käsimatkatavaroissa lempitavaroitani  äidin luo säilöön. Turvatarkastuksen miehet naureskelivat Block-lampulleni ja jouduin sitten avaamaan sen paketistaan, ottamaan kaikki osat esiin ja selittelemään miten se toimii ja millainen valo siitä tuli. Lasimöhkäleet näyttivät kuulemma epäilyttäviltä läpivalaisussa. Loppujen lopuksi meillä oli ihan leppoisa keskustelu valaisimista. 

Perillä olin myöhään perjantai-iltana ja oli kiva herätä aurinkoiseen aamuun. Kymmenen aikoihin odotti ihana yllätys, brunssi Weegeen Sis. Deli+Cafe-kahvilassa. Oli hauskaa viettää aikaa perheen kanssa ja jutella siskontyttäreni (2v.) kanssa päivän kuumimmat puheenaiheet muumipehmoleluista. 

Helsingin viikonloppuun mahtui monta mukavaa hetkeä ja vietin paljon aikaa perheen kanssa. Kotiin Tukholmaan lensin epäinhimilliseen aikaan klo 23.40, olikin mukava nousta aamulla neljän tunnin yöunien jälkeen töihin. Iltapäivällä tänään olo oli kyllä sen mukainen ja kahvia kului...

Pages