Ladataan...
Pilvi Daily

Kirjavinkki rannalta! Tuo kirjahan on pyörinyt varmaankin pari vuotta jo suosituimpien listalla, mutta nyt vihdoin sen sain haltuuni ja vaikuttaa hyvältä. Englanninkielinen käännöskin vaikuttaa onnistuneelta. Torstaina oli niin lämmin, että join kahvia auringonoton lomassa rannalla ennen töihinlähtöä.

Olen myös päässyt pelaamaan tennistä! Se oli tosi kivaa ja ajattelin parin yksityistunnin jälkeen ehkä mennä kurssillekkin kun siihen nyt on mahdollisuus. Helppoahan se ei ole mutta vaikuttaa hauskalta ja haastavalta lajilta. Varasin myös ensi viikonlopulle reissun, viikonloppu on kuningattaren syntymäpäivien takia pitkä ja maanantai vapaa. Tämä viikonloppu menee ihan täällä tutuilla kulmilla, toivottavasti aurinko alkaisi taas pilkistellä tuolta jostain pilviharsojen takaa. 

Ladataan...
Pilvi Daily

 

Kuva lempilounaastani ei kyllä tuo kevätrullia ollenkaan edukseen muovipaketeissaan, mutta halusin vaan esitellä kivan tunnelmakuvan rannalta. Tässä vieressä on yksi vietnamilainen take away-paikka, josta saa tosi raikkaita ja hyviä kevätrullia erilaisilla täytteillä. Mukaan saa chili- ja maapähkinädipit. Onnistuin tänään jopa seisomaan surffilaudallani pari sekuntia, siitä jäi hyvä fiilis! 

Olen myös harkinnut sukelluskurssia, tässä vieressä on sukellusfirma joka järjestää kursseja joka viikonloppu. Jos myöhemmin lähden esimerkiksi Cairnsiin tai muualle pohjoiseen olisi sukelluslupa kyllä tarpeen. 

Ladataan...

Ladataan...
Pilvi Daily

Lauantai on jo pitkällä ja olen ehtinyt istua töissä ja käydä lenkillä. Ostin muuten kokeeksi Vegemite-suklaata, se oli aika jännä elämys. Vegemite on englantilaisen Marmiten australialainen vastine ja aivan yhtä pahaa. Se on siis levite, jota valmistetaan oluenvalmistuksessa käytettävän hiivan jätteistä. Nam! Se sisältää runsaasti B-vitamiineja ja jopa 8% suolaa. Olen maistanut sitä leivän päällä sinällään kerran ja maku oli aika kaamea. Täkäläiset sitä kyllä mättävät mielellään paahtoleipiensä päälle ja kotiin ikävöivät englantilaiset syövät sitä Marmiten korvikkeena. Cadburyn Vegemite-suklaa oli kyllä yllättävän hyvää, muistutti vähän merisuolasuklaasta. 

Tänäänhän on Euroviisu-finaali, mutta koska se Australian aikaa näkyisi klo 6-7 aikaan aamulla, näytetään se uusintana myös sunnuntai-iltana. Olen itse menossa huomenna illalla työpaikkani Euroviisubileisiin, jotka pari itävaltalaista ovat järjestäneet. Tarjolla on gulassia ja kisakatsomo tietenkin. Pitää varmaankin kannustaa Ruotsia ja Månsia. 

 

Ladataan...
Pilvi Daily

Ainakin itselleni, koska vietän perjantaisin vapaapäivää! Olen niin tottunut normaaliin toimistorytmiin klo 8-17 maanantaista perjantaihin että tämä uusi työ tuntuu piristävältä, vaikka toimistotyötä tämäkin on. Tänään tein töitä 19 asti ja ennen sitä ehdinkin hoitaa vähän käytännön asioita Bondi Junctionissa. Hankin muun muassa Medicare-kortin, joka oikeuttaa terveydenhoitoon täällä. 

Brasilialainen naapurini kertoi, että Netflix on juuri lanseerattu myös täällä Ausseissa ja se olikin kiva yllätys. Katsoin eilen koti-ikävissäni Stig Larssonin Millenium-trilogian ensimmäisen osan ja tänään vuorossa on toinen. Eli sellainen kiva torstai-ilta täällä. Postaan tähän vielä muutaman kuvan, jotka jäi viimeksi nettiongelmista johtuen latautumatta. Vähän maisemakuvia täältä Sydneystä siis. 

 

 

Ladataan...
Pilvi Daily

Muutama surffipäivä on takana ja fiilikset ovat korkealla! Koko homma on kyllä sen sorttista räpiköimistä, että en tiedä voiko sitä edes surffaukseksi kutsua mutta kivaa on ja sehän on pääasia. Asuin viitisen vuotta sitten puoli vuotta Balilla ja silloinkin surffausta kovasti yritin opetella. Nyt kyllä tuntui, etten muistanut siitä oikeen mitään ja seisomaan nouseminen tuntui todella vaikealta. Nyt vaan harjoittelemaan ahkerasti. Mielestäni kyllä ihan pelkkä vedessä oleminen ja aaltojen metsästys on jo itsessään niin kivaa että en ota siitä niin paljon stressiä, aikaahan on. 

Sunnuntaina oli vieläpä ihanan aurinkoinen sää ja iltaa kohden laskeva aurinko kimmelteli upeasti merellä. 

Oma surffilautani on 7 ft pitkä ja sopii hyvin aloittelijalle. Ostin sen ja märkäpukuni käytettyinä ja olen molempiin tyytyväinen! Mukavaa kun ei tarvitse palella meressä ja puku suojaa naarmuiltakin ihan hyvin. 

 

Pages