Ladataan...
Pilvi Daily

 

Yritin näitä kuvia tänne latailla jo torstaina, mutta nettiyhteys katkesi ja piti aloittaa alusta. Keskiviikkona olin siis 360 Bar & Dining ravintolassa drinkillä. Olin aiemmin katsellut Sydney Tower Eyen hintoja ja kokenut ne vähän turhan tyyriiksi, 38 dollarilla pääsee vain näköalatorniin. Kaverini vinkkasi sitten tästä samassa tornissa sijaitsevasta baarista, joka pyörii (!) 360 astetta. Samassa pöydässä istuessa näkee siis noin tunnin aikana koko Sydneyn joka suunnasta Westfield-tornista. Ravintolassa pitää käyttää vähintään 20 dollaria juomiin tai ruokiin ja muuten sisäänpääsy on ilmainen. Hyvä vinkki siis Skybareista pitäville ja näköalat ovat upeat! 

Ladataan...
Pilvi Daily

 

Lauantaiset juhannusjuhlat Brontella oli tosi kivat, kiitos vaan Swedish Chamber of Commerce. Päivään kuului grillailua, pesäpalloa, Mölkyn pelaamista, juhannussalon ympäri tanssimista ja täytekakun syömistä. Ihmeen kaupalla koko päivänä ei satanut kertaakaan ja pääsimme nauttimaan aika-ajoin myös auringonpaisteesta. Yötöntä yötä täällä ei tietenkään koettu, mutta muuten kaikki oli kuin Ruotsissa. 

Tänään täällä on aurinkoista ja asteitakin noin 18. Odotan kyllä kovasti Gold Coastin matkaa, kiva vaihtaa vähän maisemaa ja nähdä Brisbane, Surfers Paradise, Byron Bay ja muita paikkoja sielläpäin. Kaikki nuo pitäisi pystyä mahduttamaan viikkoon, koska käytössä on auto. 

Ladataan...
Pilvi Daily

Halusin vaan toivottaa hyvää juhannusta. Suomessa näyttää olevan kylmät ja sateiset säät, mutta älkää huoliko, niin on täälläkin. 9 astetta ja kaatosade... Huomenna olen menossa muutaman kaverin kanssa Swedish Chamber of Commercen järjestämiin ruotsalaisiin juhannusjuhliin. Luvassa on siis juhannussalko, grillausta, små grodorna ja erilaisia juhannusleikkejä Bronte Beachilla. Toivon vain, ettei sataisi kuin tänään, se voi vähän pilata piknikmeininkejä... Toisaalta, sellaista se juhannuksen juhlinta kotimaassakin usein on. Nauttikaa vapaista ja ihanasta Suomen juhannuksesta, sinne onkin jo kova ikävä! 

Ladataan...
Pilvi Daily

En käsitellyt näitä kuvia lainkaan, taivas näytti oikeasti tältä eilisten sateiden jälkeen. Ei sitä ihan joka päivä pääse todistamaan tuplasateenkaarta ja liekehtivää taivasta samaan aikaan. Toivon, että olisin ollut näitä kuvia räpsimässä jossain vähän glamourimmassa paikassa kuin tuolla tennisklubin parkkipaikalla, mutta meneehän se näinkin. Taivas oli joka tapauksessa todella kaunis. 

Pages