Ladataan...
Pilvi Daily

Kesä taisi tulla ja mennäkin. Siihen mahtuikin kaikenlaista, kesä 2016 jää kyllä muistoihin. Muutamat hauskat mökkireissut, Provinssi, yhdet häät, matkat Ruotsiin, Viroon ja Amsterdamiin, Flow, monta iltaa Löylyssä, työntekoa ja after workeja terassilla. Tuntuu, että en varmasti viettänyt yhtä ainoaa viikonloppua kotisohvalla, vaan tuli sitä mentyä ihan tarpeeksi ja valoisasta ajasta tuli nautittua kellon ympäri. Ja koska on menty ja tultu, niin on siinä ehditty vähän tukkaakin kähertää ja suoristaa, vähän vuoroviikoin. Nuo kuumat raudat ja laiskuuteni hiusnaamioiden suhteen tekevät tukalle hallaa, ja siksi olikin jälleen mukavaa istahtaa kampaamotuoliin Gyylissä ja kävellä sieltä kotiin ihanan viileän vaaleassa syystukassani. Ei muuta kuin syksyä kohti ja uudella tarmolla! 

PS. Enää kolmisen viikkoa ja tätä Olaplex-kuontaloa pääsee lilluttelemaan eteläisempien leveysasteiden vesissä. Siitä lisää hiukan lähempänä h-hetkeä! 

Ladataan...
Pilvi Daily

 

Koska matkoista on tässä blogissa ollut paljon juttua, niin jatketaan vielä vähän. Nimittäin matkahaaveista! Maailma on valtava, sen olen todennut neljääkymmentä tuntia hipovilla monsterilennoillani Australiasta Suomeen. Pallollemme mahtuu niin paljon paikkoja, ettei tämä pallo hartioillani niitä aivan kykene edes käsittämään. Silti uusista paikoista jaksaa alituiseen haaveilla. Etelä-Amerikka on minulle vielä tutkimaton maaperä, jonka mielelläni tahtoisin valloittaa. Arkeologia on aina ollut mielestäni mielenkiintoista ja Etelä-Amerikassa muinaislöytöjä riittää. Myös moninainen ruokakulttuuri olisi upea kokea. Esimerkiksi meksikolaisessa keittiössä yhdistyy kaikki lempiraaka-aineeni kuten chili, korianteri, kala, lime, sitruuna ja avocado...

 Matkahaaveita voi joskus koittaa lievittää ihan kotioloissa. Olen kolmisen kertaa käynyt syömässä fish tacoja naapurissani, ullanlinnalaisessa El Rey-ravintolassa. Paikka on suloisen kodikas ja tacot herkullisia. Harvemmin tilaan mitään friteerattua, mutta nämä kalatacot maistuvat mielettömille chilikastikkeiden kera! Otimme tyttökavereideni kanssa kyytipojiksi vielä talon margaritat, jotka olivat erinomaisia. Suosittelen kokeilemaan! El Rey, Vuorimiehenkatu 18. 

Ladataan...
Pilvi Daily

Kesääni on kuulunut nuden väriset huulipunat ja kiillot. Käytettyäni aiemmin L´Orealin nudepunia, olen nyt jo useamman kuukauden ajan testaillut Nyxin huippusuosittuja huulimeikkejä iloisin mielin. Koska niissä on todella huokeat hinnat, raaskii niitä testailla vähän vapaamminkin. Olen myös huomannut hauskan ilmiön keskustan kosmetiikkaosastoilla kevään aikana. Aiemmin Macin Stockmannin tiskille tultaessa ilmalämpötila nousi muutaman asteen, desibelitasot kuin myös ja tunnelman täytti muutenkin jännityksensekainen täpinä, jota voi kokea vain innostuneen tyttö-/naislauman testaillessa meikkiuutuuksia, joita he ovat fiilistelleet Instagramissa eri julkkisten hipiöillä.

 

Itse olen tietenkin ollut siellä joukon jatkona. Kun NYX rantautui Suomeen, kumisi Stockmannin Mac tyhjyyttään. Koko tämä naislauma oli siirtynyt kuin taikaiskusta Sokoksen puolelle, jossa sama meininki jatkui yhä vilkkaampana. En ole koskaan ollut Sokoksen kävijä, mutta siihenkin tarvitaan vain reason to go ja kas vain sekin pytinki alkaa ihmeen kaupalla kiinnostaa. Tässä omia haalintojani Nyxin hyllyiltä. Siellä ei siis parane kauaa arpoa, koska kohta joku teini vie jo paikkasi huultenrajauskynien holleilta ja viimeinen täydellinen sävy viedään parempiin Vuittoneihin. Huulipunassa sävy Minimalism, huultenrajauskynässä Bedrose. 

Nämä kaksi ovat olleet todella kovassa käytössä. Niissä on kiva nudesävy, joilla saa loihdittua mukavan huollitellun lookin töihin ja vapaa-ajalle. Bileisiin lisään joskus myös sarjan huulikiiltoa, joka on myös kelvoksi todettu. Siinä kevyesti kimaltava sävy Gold Pink. Lisäksi ostin Soft Matte Lip Creamin sävyssä Milan. Se muuten pysyy pitkään huulilla, eikä karkaile viinilasin reunaan, ainakaan pahasti. Hyviä tuotteita ja muutkin sarjan meikit kiinnostavat. Onko kukaan kokeillut esimerkiksi aurinkopuutereita tai peitevoiteita? 

NYX mielestäni kyllä todistaa sen, että kaikki laadukas ei välttämättä tarvitse olla kallista. Nämä maksoivat jokainen alle 10 euroa kappale ja ovat olleet riittoisia. Minä olen siis yksi monista tähänkin villitykseen hurahtaneista. Pahoittelen pieniä vaaleita täpliä kuvissa, lieneekö linssissä roskia...