Ladataan...
Pilvi Daily

 

Ostiko kukaan mitään ErdemxHM-mallistosta? Itse en ollut tätä mallistoa mitenkään etukäteen fiilistellyt, mutta käväisin osastolla viime viikonloppuna kuitenkin. Ja löytyihän sieltä jotakin kotiinkin vietävää! Itseasiassa palautuksena oli juuri tullut rekkiin malliston t-paita valkoisella pohjalla ja vielä oikeassa koossa. Päätin siis viedä sen (kassan kautta) kotiin parempaan talteen. 

Kukkapaidat mielletään usein kesävaatteiksi, mutta mietin jos tämän laittaisi vaikkapa mustan jakun alle? Se voisi tuoda vähän yllättävää kontrastia asuun. Mustapohjaisena tämä sama toppi löytyi myös, mutta oli jo myyty loppuun kun itse ehdin apajile.

Tänään en kokenut olevani kovin valokuvauksellisessa moodissa, eli tarjoan nyt nämä henkarikuvat... Mukavaa illanjatkoa! xx

Ladataan...
Pilvi Daily

Olen jostain lukenut, että ihminen on kuin keskiarvo hänen viidestä parhaasta ystävästään.

Keskiarvolla ei tarkoiteta keskinkertaisuutta, vaan sitä että ihmiseen vaikuttaa valtavasti, kenen kanssa hän viettää aikaansa. Moni muistaa ehkä nuoruudesta aikoja, jolloin vääränlainen seura vaikutti negatiivisesti. Käytös, puhetyyli, pukeutuminen, asenne ja elintavat saattoivat muuttua nopeastikin uudessa ympäristössä. Seura tekee kaltaisekseen, sanotaan. Jokainen ystävä ja läheinen vaikuttaa sinuun, hyvässä ja pahassa. Siksi on tärkeää ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka vaikuttavat myönteisesti.

 Kaveri, joka kannustaa mukaan liikkumaan, matkustelemaan tai harrastamaan vaikuttaa positiivisesti. Uudet lajit löytyvät usein jonkun toisen kannustamana. Jos joku ihminen lähipiirissäsi elää elämää, jota itse tavoittelet, älä kadehdi häntä. Ala hänen kaverikseen ja elämäntyyli voi tarttua.

Parhaimmillaan parhaimpien ystävien tai perheen kanssa vietetyn ajan jälkeen olen saanut uutta puhtia ja inspiraatiota omaankin elämään. Olen mielelläni keskiarvo sellaisista upeista ihmisistä!

Ladataan...
Pilvi Daily

 

En ole oikein koskaan ollut talvi-ihmisiä ja jos lottovoitto kilahtaisi tilille, saattaisin harkita muuttamista talvikuukauksiksi eteläisemmille leveyspiireille. Nykyään olen kuitenkin oppinut tykkäämään marraskuustakin keskellä loskaa ja pimeyttä. Miksi?

-Sosiaalinen elämä. Marraskuussa sosiaalinen elämä kukoistaa. Halloween-bileet (jotka tosin on yleensä lokakuussa) on aika hauskoja, kerran vuodessa saa luvan kanssa pukea jotain hassua tai erilaista päälle. Kuvassa on minun bileasuni, joka oli niinkin simppeli, kuin musta mekko ja nahkainen korvalippis. Tällä kertaa tämä panostus riitti kyllä ihan mainiosti.

-Pikkujoulut. Marraskuuhun ajoittuu nykyään useimmiten myös pikkujoulut, ja kukapa ei tykkäisi glögistä, bilemekoista ja hauskanpidosta työkavereiden tai harrastusporukoiden kanssa. Ainakin kahdet pikkujoulut on minulla buukattuna marras-joulukuulle. 

-Talvivaatteet. On se aina kiva tunne hakea vintiltä talvikamat, kun suurimman osan olemassaolonkin on jo melkein unohtanut. Talvikengät ja sen semmoiset klopottimet on yleensä aika tylsiä, mutta rakastan isoja huivejani ja tekoturkkiani! Vielä tässä vaiheessa vuotta näistäkin jaksaa innostua, mutta ei enää sitten vapun hujakoilla...

-Koti-illat. Hyvä leffa tai sarja, villapeitto päälle, vähän suklaata tai pähkinöitä kupissa ja ehkä lasi punaviiniä tai teetä. Meillä on pyörinyt C Morelta Gåsmamman, joka on tosi jännä! Seuraavaksi mietin Farang-sarjan aloittamista. 

-Juhlapukeutuminen. Talvella kaikki kimalteleva alkaa kiinnostaa ja juhlapukeutuminen on mielestäni pimeään aikaan hauskinta. Melkein lähdin viimeksi Hennesiltä eräskin glitterunelma kassissa, mutta onneksi palasin järkiini kun näin siitä irronneen kasan kimalletta sovituskopin lattialla...

-Talvituoksut. Hajuvedet muuttuvat astetta raskaammiksi, ja tykkään talvella hiukan mausteisemmista tuoksuista kuin kesällä. Minulla onkin odotellut yksi Boucheron-tuoksu kylppärin kaapissa näitä talvisempia aikoja. 

-Keitot ja pataruoat. Kaikki lämmittävä, mausteinen ja huolella tehty kotiruoka ylipäätään hyvän leivän kera. 

-Kaupunkilomat. Minusta on ihanaa lähteä marraskuun synkkyydessä johonkin välkehtivään suurkaupunkiin, vaikkapa vain yhdeksi yöksi. Hotelliyöpyminen, aamupala, joululahjaostokset ja yhdessäolo. Lähden siskoni kanssa pian Tukholmaan, en malta odottaa!

-Elokuvissa käyminen. Pussillinen irtokarkkeja ja elokuvateatterin pimeään. Olen menossa katsomaan seuraavaksi Tuntemattoman sotilaan, pitäähän se nähdä!

-Treffi-illat. Ihanaa käydä pimeään ja synkkään aikaan rakkaan kanssa romanttisesti kynttilänvalossa syömässä tai vaikka Tornin kattobaarissa lasillisella. Jätkäsaaren Clarionin kattobaari tuli kerran myös testattua, täydellinen treffipaikka!

-Tummemmat hiukset. Olen ollut pitkään tosi vaalea ja nyt syksyn koittaessa alkaa tummemmat sävyt kiinnostaa. Viime kerralla sävytettiin vähän, ensi kerralla lisää.

-Huulipunat. Punaiset, burgundit, ruskeat... Talveen sopii kaikki näyttävä! Huoliteltu huulipuna on monesti iso osa asukokonaisuutta. 

 

Näitähän tuli aikamoinen liuta. Kyllä näillä yhden kaamosajan selättää! Mitä vinkkejä teillä on marraskuulle?

 

Ladataan...
Pilvi Daily

1. YSL Kate in Caviar Leather. Tämän ostin itselleni Luxbagistä kesällä. Iso investointi, mutta olen onneni kukkuloilla joka kerta, kun sen otan esiin. Valitsin hopeiset yksityiskohdat, koska käytän aina hopeisia/valkokultaisia koruja ja jotenkin tämä tuntui vähän rokimmalta kuin muut. Täydellinen, I must say!

2. Hugo Bossin The Scent. Rakkautta ensinuuhkaisulla, ja vielä rakkaammaksi tuoksun tekee se, että sain sen mieheltäni syntymäpäivälahjaksi. Tästä tulee varmasti pitkäaikainen suosikki.

3. Mustavalkoinen pallomekko. H&M:n valikoimaa, taisi maksaa hurjat 15 euroa ja olen luuhannut se päällä jokaikiset synttärit, dinnerit ja baby showerit nyt syksyllä. Love it!

4. Tuoksukynttilät. Nyt syksyllä on ihanaa, kun ulkona sataa ja meillä tuoksuu mystisen tummat aromit. Tämä Ritualsin Incense on palanut meillä useana iltana. 

 

Mitkä on teidän luottotavaranne juuri nyt?

 

Ladataan...
Pilvi Daily

Olen toisinaan havahtunut miettimään suhdettani kännykkään. Kannan sitä aina mukana, se on pikkuhiljaa muodostunut lapiomaiseksi osaksi kättäni, jota puristan kuin hukkuva pelastusköyttä.

Tavoitettavuus on äärimmäisen tärkeää nykyään ja syyllisyys viesteihin vastaamatta jättämisestä kalvaa helposti. Ihmiset odottavat nopeaa reagointia, koska tietävät kännykän kulkevan mukana kaikkialle. Siksi välillä naputtelen jopa kesken juoksulenkin nopean vastauksen. Vaikka hyvin sekin olisi voinut odottaa puolisen tuntia.

Nykyisin ei myöskään koskaan ole tylsää. Some, erilaiset sovellukset, whatsapp, uutiset... Ärsykkeiden virta on loputon. Onko minulla ollut tylsää hetkeä sitten vuoden 2011 kun hankin ensimmäisen älypuhelimeni? En oikeasti tiedä. Ja tämä ei välttämättä ole positiivinen asia. Aivot kaipaavat tylsiä hetkiä, ne kaipaavat tilaa miettiä luovasti, antaa ajatuksen vaeltaa ja poukkoilla muistojen ja haaveiden maailmassa. Jos aivoille tunkee sekunti toisensa perään uutta mekkoa, kissaa, tuolia, talousennustetta, uutiskirjettä, supertarjousta, matkakohdetta, kaverin selfietä tai mitä nyt ikinä internetiin mahtuukaan, eivät ne koskaan pääse tuohon lentävään, rentoon flow-tilaan. Nukkuessa nähdään unia, ja väittäisin sen enempää aivoja tuntematta, että unimaailma on hyvin erilainen. Kun itse ohjailet ajatuksiasi ja aktiivisesti ideoit, syntyy jotakin suurempaa.

Parhaat ideathan syntyvät suihkussa, sanotaan. Olen itsekin huomannut tuon ja useinkin palannut kylpytakki päällä ja uutta intoa uhkuvana jonkin tehtävän pariin. Suihku on paikka, jossa sinulta ei odoteta mitään, sen kun puhdistaudut. Silloin myös aivoilla on hetki aikaa lentää vapaasti ja selkiyttää ajatuksia. Ja siinä se idea on, aivan siinä shampoopullon vieressä! Onneksi suihkuun ei vielä tuoda kännyköitä.

Siispä haastan itseni, ja kaikki muutkin vapaaehtoiset pitämään kännykättömiä hetkiä päivän aikana. Tutustu aisteihisi, käsittele muistojasi, unelmoi, lue kirjaa, käy kävelyllä, piirrä tai ole vain ja mietiskele. Veikkaan, että voit paljon paremmin ja uhkut uusia ajatuksia ja ideoita! 

Pages