Ladataan...
Pilvi Daily

 

Ostiko kukaan mitään ErdemxHM-mallistosta? Itse en ollut tätä mallistoa mitenkään etukäteen fiilistellyt, mutta käväisin osastolla viime viikonloppuna kuitenkin. Ja löytyihän sieltä jotakin kotiinkin vietävää! Itseasiassa palautuksena oli juuri tullut rekkiin malliston t-paita valkoisella pohjalla ja vielä oikeassa koossa. Päätin siis viedä sen (kassan kautta) kotiin parempaan talteen. 

Kukkapaidat mielletään usein kesävaatteiksi, mutta mietin jos tämän laittaisi vaikkapa mustan jakun alle? Se voisi tuoda vähän yllättävää kontrastia asuun. Mustapohjaisena tämä sama toppi löytyi myös, mutta oli jo myyty loppuun kun itse ehdin apajile.

Tänään en kokenut olevani kovin valokuvauksellisessa moodissa, eli tarjoan nyt nämä henkarikuvat... Mukavaa illanjatkoa! xx

Ladataan...
Pilvi Daily

Olen jostain lukenut, että ihminen on kuin keskiarvo hänen viidestä parhaasta ystävästään.

Keskiarvolla ei tarkoiteta keskinkertaisuutta, vaan sitä että ihmiseen vaikuttaa valtavasti, kenen kanssa hän viettää aikaansa. Moni muistaa ehkä nuoruudesta aikoja, jolloin vääränlainen seura vaikutti negatiivisesti. Käytös, puhetyyli, pukeutuminen, asenne ja elintavat saattoivat muuttua nopeastikin uudessa ympäristössä. Seura tekee kaltaisekseen, sanotaan. Jokainen ystävä ja läheinen vaikuttaa sinuun, hyvässä ja pahassa. Siksi on tärkeää ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka vaikuttavat myönteisesti.

 Kaveri, joka kannustaa mukaan liikkumaan, matkustelemaan tai harrastamaan vaikuttaa positiivisesti. Uudet lajit löytyvät usein jonkun toisen kannustamana. Jos joku ihminen lähipiirissäsi elää elämää, jota itse tavoittelet, älä kadehdi häntä. Ala hänen kaverikseen ja elämäntyyli voi tarttua.

Parhaimmillaan parhaimpien ystävien tai perheen kanssa vietetyn ajan jälkeen olen saanut uutta puhtia ja inspiraatiota omaankin elämään. Olen mielelläni keskiarvo sellaisista upeista ihmisistä!