Ladataan...
Pilvi Daily

 

Oli Miamin reissun viimeiset päivät käsillä. Harhailin semipaniikissa Sawgrass Mills -ostoskeskuksessa ja mietin, mitä vielä voisin haluta. Kerrankos sitä Jenkeissä ollaan, nyt olisi vielä kiva hankkia jotain... Siinä vaiheessa oli kuitenkin ehditty koluta sen seitsemän liikettä mallia Century 21, Forever 21, Victorias 21 ja mitä näitä nyt oli. Jalat oli aivan muussina, koska nuo outletit on aivan järjettömän suuria ja niissä vierähtää helposti tunteja ja tunteja. Harhailin lopputohinoissa Macy's -tavaratalon koruosastolla ja äkkäsin valtavat korvakoruvalikoimat. 

Siinä mielentilassa, lomalla ja hyvällä tuulella alkoi tosi paljon tehdä mieli jotain kimaltavaa ja - no, erilaista. Ruotsin Ellessäkin luki "Tänk stort, tänk större, tänk statement". Och det gjorde jag.

Tämmöiset glitterikaverit se meidän Miamiin lennähtänyt harakka nappasi mukaan, vaikkakin toki kassan kautta. Mitäs tykkäätte? Dallas vai ihan cool? Ehkä nää on aina mulla muistona ajasta, kun musta melkein tuli floridalainen eläkeläinen ja hurahdin kimaltaviin strassikorviksiin.

Ladataan...
Pilvi Daily

Tiedättekö ne päivät, kun oma naama ei peilistä oikein miellytä ja muutenkin on jotenkin viluinen ja nuhjuinen olo. Ehkä se on alkavaa flunssaa tai jotakin, en tiedä. Niinä päivinä tuntuu siltä, että haluaa kietoutua johonkin pehmeään, kauniiseen ja lämpimään. Bongasin Booztilta tämän Malene Birgerin Arabikka -villahuivin näissä herkän vaaleanpunaisen ja luonnonvalkoisen sävyissä, ja se täyttää kyllä kaikki vaatimukset. Untuvapeiton jälkeen ihmisen paras kaveri, kun kurkku on karhea tai muuten vain väsyttää tai on kylmä. 

Tämä on ihan mielettömän iso, 140 cm x 140 cm, eli käytännössä sen alla voisi jopa nukkua. Itse tykkään aina kantaa mukana huivia matkustaessa, esimerkiksi lentokoneen ilmastointia on mukava paeta huivin alle, ja se on tosi kevyt kantaa mukana. Villamateriaali on niin laadukasta, että tämä ei edes kovin paljoa rypisty. 5/5 tälle suojelusenkelille siis. Halleluja!

Ladataan...
Pilvi Daily

Mä olen jotenkin nyt loppukesästä ihan innostunut väreistä. Ruskettuneen (tai meidän kesken itseruskettuneen) ihon parina kirkkaatkin värit näyttävät omaan silmään tosi kivoilta ja vaatekaapista tulee helposti kaivettua niitä esiin. Viikonloppuna oli sopivasti vähän ohjelmaa ja siksi tämäkin kanariankeltainen mekko pääsi esille. Olen myös huomannut, että vaikka ilma olisi suhteellisen viileä, ei kylmyyttä niin säärissä tunne. Jos siis pukee mekkosen pariksi vaikkapa nahkatakin, pärjää näissä hamosissakin ihan kivasti vielä näin elokuun lopussa. 

Zara on kyllä yksi suosikkiketjuistani. Tämänkin hankin pari vuotta sitten, ja yhä se miellyttää silmää. Tässä on kevyet olkatoppaukset, jotka jotenkin tekevät siitä skarpimman ja "aikuisemman" näköisen.  

Mekko Zara

Ladataan...
Pilvi Daily

Taas oli työpäivä ohi ja arjen kauppareissut ja muut edessä. Stadin läpi kävellessäni satuin kompastumaan sisään Lindexille, jossa kappas vaan olikin kuin sattuman oikusta -70% alet. Kesäloma on ohi, ulkonakin on se perinteinen surkuhupaisa Suomen "kesä" ja vaatekaupan rekissä tämä äärettömän käytännöllinen jokapaikanvaate hirveän käyttökelpoisessa värissä.

 

Eihän tätä vaatekaapin kulmakiveä ja monivuotista klassikkoa sinne tankoon voinut jäädä alehintalappu kyljessä alentumaan. Kompastuin sitten uudemman kerran tämä kourassa kassalle ja luottokorttikin lipsahti käsistä sinne laitteeseen. Tekevät niistä liukkaita kuin ankeriaat nykyään.

Tämmöinen tuli minun vaatekaappiani ilahduttamaan! Olen pukenut tämän jo monta kertaa päälle, mutta vieläkään en ole se päällä mihinkään lähtenyt. Tähän on tultava muutos! Väri ainakin saa minut tosi iloiseksi ja tykkään tuosta rennosta mallista. Mitäs tykkäsitte tästä shokkipinkistä koltusta? 

Mekko Lindex // Vyö Acne

Ladataan...
Pilvi Daily

Miamista tarttui mukaan kaikenlaista kosmetiikkaa, ja nappasin jostain marketista mukaani myös e.l.f:in tuotteita testiin. Nämä eivät siellä maksaneet kuin 2-3 dollaria kappale, eli eivät kovasti reissubudjettia verottaneet. Ripsentaivuttajista voin sanoa, että ovat oikein toimivat kapistukset. Sopivan jämäkät ja omat ripset taipuu näillä hienosti. Tuo suti on jäänyt vähän vähemmälle käytölle nyt kesäaikana, mutta varmasti talvella pääsee käyttöön varjostuksia tehdessä. 

Baked Highlighter värissä Pink Diamonds on osoittautunut ihan hyväksi tuotteeksi. Käytän aika paljon erilaisia valoa tuovia tuotteita, joista lempparini on aina Macin Strobe Liquid. Se on kokonsa puolesta liian suuri käsilaukussa kannettavaksi, eli tämä kakkumainen versio on ollut hyvä matkoilla käytettäväksi. Tuote tuo kevyesti hohtoa kulmaluille ja poskipäille, eikä ole yhtään liian glitterinen. Ainoa miinus tuotteessa on mielestäni se, että se on puristettu lähes kivimäiseen muotoon, eikä sitä tahdo oikein saada tarttumaan sutiin. 

Ihan hyviä tuotteita kuitenkin hintaansa nähden! Tässä alla yksi kuva highlighterista in action.