Ladataan...
Pilvi Daily

Huomenta! Täällä on heräilty taas aikaisin, olen koko ikäni ollut sellainen eläkeläinen, joka herää aina joskus 6.30, sama sitten onko kyseessä työaamu vai lauantai. Välillä tuo on tosi ärsyttävää, vaikka tulisin kotiin klo 4.30 aamuyöllä, saatan hyvinkin kukkua hereillä superväsyneenä klo 7. Silloin hyviä unenlahjoja kaipaisi kovasti.

Paljon tulee luettua kaikenlaisia vinkkejä siitä, miten startata päivä hyvin ja elää energistä elämää. Toki hyvä ravinto, tuoreet hedelmät ja kasvikset, liikunta, hyvin nukutut yöunet ja sen sellainen on tärkeää, mutta tärkeintä on varmasti se päänsisäinen maailma. Tietenkin kaikki nuo edellämainitut vaikuttavat myös mieleen, mutta silti asenteella ja motivaatiolla on huikea merkitys. Motivaatiosta puhuttiin ainakin Australiassa paljon. "She is such a motivated person", oli aika tavallinen tapa kuvailla jotakin päämäärätietoista henkilöä. Oli kyseessä opiskelu, ura tai vaikkapa tennistreenit. Motivoituneisuus oli ihailtavaa ja tavoiteltavaa.

Monesti sitä arjessa vähän niin kuin suorittaa elämää. Jos työssä käydään vain rahan takia, voi nuo muut motiivit jäädä taka-alalle. Kuten esimerkiksi itsensä kehittäminen, uusien taitojen oppiminen ja työelämän tavoitteiden saavuttaminen. Siksi onkin ehkä silloin tällöin kiireisen arjen keskellä pysähtyä listaamaan tavoittelemiaan asioita ja päämääriä. Kun itsensä visualisoi tavoitteeseensa, tuntuu arkikin mielekkäämmältä, koska olen ikään kuin päivä päivältä lähempänä päämääriäni. Toki sitä voi olla oikein tyytyväinen juuri siinä missä on, mutta unelmat ja päämäärät motivoivat ja inspiroivat ja saavat nousemaan joka päivä ylös aamuisin sieltä sängystä. 

Motivaation ylläpitämiseen voi vaikuttaa monella tapaa. Pienet palkinnot itselle matkan varrella, virheiden hyväksyminen ja pieni positiivinen kilpailuvietti auttavat tässä varmasti. Itse aloitin esimerkiksi Hesarin puolimaratonkoulun 8 viikkoa sitten. Aiemmin juoksin tavoitellakseni vain ulkoisia etuja, nykyään tavoitteeni on konkreettisesti juostujen kilometrien määrässä ja kunnon kohottamisessa. Olen kilpaillut itseäni vastaan ja ollut onneni kukkuloilla 12 kilometrin lenkin jaksettuani. Huomasin joskus viikolla 6, että en ole oikeastaan edes muistanut ulkonäköseikkoja juostessani, motivaatio on kummunnut jostain aivan muualta. 

Miten te pidätte itseänne motivoituneina ja millaisia vinkkejä teillä olisi antaa? Hauskaa ja energistä päivää!

 

Ladataan...
Pilvi Daily

Kohti kylmempiä aikoja ja kylmempiä hiustenvärejä! Mulla on pian synttärit ja synttäreiden kunniaksi myös pieni viikonloppureissu tiedossa. Mikä siis parempi ajankohta kuin käydä kampaajalla laittamassa fleda kuntoon. Toivoin hiukan tummempaa tuhkanvaaleaa ja Gyylin Jesse toteutti sen kyllä aivan nappiin. Olen ihan superiloinen tästä sävystä ja mietin, että ensi kerralla sitä voisi uskaltautua tummentamaan vielä enemmän. Eteen laitettiin kasvoja valaisemaan muutamat vaaleat raidat ja muualle tehtiin tuhkainen kylmä sävytys. Miten voikin hiustenvärjäys näin piristää! Onko teillä tapana muuttaa lookia sesongin mukaan?

Matkaa odottelen myös kovasti, siitä pian lisää...

Ladataan...
Pilvi Daily

Eilen olin pitkästä aikaa ulkona kavereiden kanssa. Syksyn pyörähdettyä käyntiin, fokus on ollut uudessa työssä, treenaamisessa ja viikonloppuisin on vaan tullut levättyä ja rauhoituttua. Siksi olikin tosi hauskaa nähdä kavereita, juoda vähän viiniä ja lähteä pikavisiitille Helsingin yöhön. Ystävät ovat kyllä niin tärkeä asia elämässä, aina kivan illan jälkeen on aivan erilainen olo ja hymyilyttää kaikki hauskat jutut. Olen kyllä onnekas, että olen onnistunut löytämään niin ihania ihmisiä elämääni!

Ostin tässä muutama viikko sitten H&M:ltä tämän pilkullisen mekon ja se onkin ollut päälläni läksiäisissä, treffi-illallisella ja neuleen kanssa myös töissä. Tämä samainen kolttu pääsi jälleen edustamaan eilen Erottajan karaokebaariin. Laulamaan me ei kyllä onneksi menty, säästyi karaokekansan korvat siltäkin. Tykkään tämän mekon pilkullisesta kuosista ja syksyyn sopivista pitkistä hihoista. Tuohon vyötärölle sopisi hyvin jokin vyö, sellainen sopiva vain tällä hetkellä puuttuu. Ehkä joku kaunis nahkainen musta olisi kiva. Mutta hyvinhän tuo toimii ilmankin.

Mitäs tykkäsitte tästä mekosta? Ulkona on muuten aivan fantastinen ilma tänään, nautitaan siitä!

Ladataan...
Pilvi Daily

Kaikki sen haluaa, mut sitä on niin vaikea löytää. Aina luulee, että nyt se oikea osui kohdalle, mutta viimeistään parin viikon jälkeen huomaat, että liikoja on luvattu ja odotuksetkin oli ehkä liian korkealla. Pettymys kaivertaa mieltä, sydän särkyy ja sitä miettii, löydänkö oikein koskaan sitä oikeaa?

Etsintä jatkuu ja jatkuu. Mutta kun se oikea osuu kohdalle sen tietää. Niinhän sitä sanotaan. Ja niin se onkin. Kaikki vaan loksahtaa paikoilleen, elämä tuntuu sata kertaa helpommalta ja onnellisemmalta. Asiat vaan sujuu omalla painollaan ja sitä miettii miten sitä ikinä tuli edes toimeen ilman häntä.

Näin kävi mulle Fudgen silvershampoon kanssa! Tää oli 100 % match, voin sulkea jo shampoo-tinderin ja päättää että tässä me nyt ollaan. Minä ja Fudge!

Ladataan...
Pilvi Daily

Mulla on jotenkin tosi tummat silmänaluset. Ihan sama menenkö nukkumaan 21.30 vai autanko karaokebaarin henkilökuntaa sulkemaan sunnuntaiaamuna paikan ovet, ne rinkulat on siinä ja pysyy. Toki vivahteet muuttuvat vähän noista ennen mainituista syistä, mutta aika lailla ne siinä harmaan ja violetin värikartoilla pyörii. Joku Pantonen sävy 262 tai 282 varmaan olisi aika nappiin. 

Tottakai ne väliinjätetyt yöunet värjää myös silmänvalkuaiset semmoisiksi kauniin vaaleanpunaisiksi, ja siinä ei sitten auta innokaskaan meikkipussin kaivelu. Mutta ihan perusarkenakin vessanpeilistä saattaa takaisin katsoa joku haudan takaa, ja silloin miettii että mikäs olisikaan jokin järeämpi konsti.

Menin sinne, mihin jokainen ihminen nykypäivänä hädässään menee. Eli nettiin. 

Ihan kuin Googlen hakumoottorilla olisi joku sisäänrakennettu ironiantaju, minua tervehti sieltä Adwordsin ensimmäisestä mainoslinkistä Cocopanda -niminen verkkokauppa. Pandansilmäni oli tunnistettu ja rukouksiini vastattu! Ja tällä pandakaupalla oli sitten valikoimassaan haluamani L.A. Girl Pro Conceal HD High Definition. Sillä on oikeasti monimutkaisempi nimi kuin meidän autolla, eli täytyyhän sen olla hyvää kamaa. Vie varmaan koko silmäluomen mukanaan, mutta ihan sama. 

Ja ostoskoriin. Eikä maksanut kuin 5,95 euroa, kuin laittaisi rahaa pankkiin.

"Jos tilaat vielä 35 eurolla, saat ilmaiset postituskulut."

Jaa. Mitähän ne postituskulut maksaa? Ei sitä mainita missään. No minäpä katson mitä muuta tuolla on.

"Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo. Removes yellow tones from blonde hair. With Hydrating Guarana."

Ei kun koriin. Aivan mahtavaa kamaa, sanotaan. Guaranan avulla mun tukka pysyy varmasti hereillä.

"Jos ostat vielä 2,95 eurolla, saat lahjan."

2,95 ei kyllä ole melkein mitään. Mitähän mä sillä löytäisin?

"Bahama Mama Bronzer Poudre Bronzante. 17,95 e"

Oi, mä haluan kans olla Bahama Mama. Semmoinen siitä klik klik. Mikä se lahja on?

Max Factor Eye Liner in Taupe.

Täydellistä. En tiedä yhtään millainen taupen sävy, mut hei ilmainen. 

Osta vielä 5 eurolla, niin saat ilmaisen toimituksen.

No totta mooses. Jos me nyt tähän asti ollaan tultu niin pistetään vielä tommoinen St. Moriz Tanning Mousse siitä pakettiin. 

Onnea, saat meiltä yllätyslahjan!

Ihanaa, valitsen huulikiillon, klik. Ja nyt saa riittää. Kassalle. 

Yhteensä 54 e. Me tarjoamme toimituskulut (arvo 3 e).

Justiinsa. Kohta teidät kohtaa St. Morizin auringossa marinoitu Bahama Mama, jonka tukka käy guaranalla ja silmänaluset on niin HD High Definition.  Tuo pandakauppa oli kyllä nerokkain verkkokauppa minkä olen nähnyt ikiaikoihin. Oletteko te tilanneet sieltä ja mitä piditte? Voin vähän eritellä kokemuksiani noista tuotteista, kunhan ehdin niitä vähän testailla. 

Pages