Ladataan...
Pilvi Daily

Ostoslistallani on jo yli vuoden roikkunut punainen silkkitoppi. En tehnyt tämän kohdalla kompromisseja materiaaleista ja odotin kunnes oikea osuisi kohdalle. Ja sitten Italiasta se vihdoin sattui silmiini. Ostin tämän Intimissimi-nimisestä alusvaateliikkeestä. Toppi on juuri oikean punainen ja sopivan pitkä. Kesähelteillä se on mennyt hameen ja housujen kanssa ihan näin, talvella jakun alla pienenä piristeenä. Silkki on ihanan ylellistä ihoa varten ja muutenkin laskeutuu kauniisti ja on hengittävä materiaali. 

Pienenä ale-vinkkinä mainittakoon, että lähes samanlaista myydään nyt alennuksessa Ferrer-liikkeessä. Muistaakseni toppi irtosi nyt noin 30 eurolla. 

 

Ladataan...
Pilvi Daily

Olen kyllä sitä mieltä, että Löyly on yksi parhaista asioista, jota Helsingin baari/terassielämälle on tapahtunut vuosiin. Löyly on niin kauniilla paikalla, sieltä on upeat maisemat ja saunan, baarin, ravintolan ja yökerhon yhdistäminen toimii mielestäni mainiosti. Tänne tuo mielellään ulkomaalaisia kavereitakin. Kesälomani alkoi Löylyn terassilta ja nämä kuvat on napattu sieltä. Pari viikkoa sitten piti iltaisin vielä käyttää nahkatakkia, eikä olisi uskonut että nyt heinäkuun loppupuolella kotona hyrrää kolme tuuletinta ja silti on hiki otsalla. 

Nahkatakki: Zara / Pitsihousut: Gina Tricot / Laukku: Furla / Kengät: H&M

Tuolloin myös terassille mahtui aika mukavasti istuskelemaan, nyt meininki on aika eri ja paikka on tupaten täynnä. Mutta mikäs siinä, kesäillat meren rannassa kavereiden kanssa musaa kuunnellen ovat kyllä niitä parhaita!

Cheers!

Ladataan...

Ladataan...
Pilvi Daily

Lomalla on tullut mietittyä kaikenlaista ja yksi teema, johon olen ajatuksissani usein palannut on hetkessä elämisen taito ja taidottomuus. Kävelin eilen Kaivarissa nähtyäni paria kaveria Birgitassa ja ollessani itse tietysti erityisen läsnä hetkessä (kännykkä varmaankin niinkin kaukana kuin käsilaukussa), observoin seuraavaa:

-Kaksi kaverusta, jotka molemmat snäppäilivät tunnelmallisesta kesäillasta ja veneistä videoita, toisilleen puhumatta.

- Noin viisikymppinen isä, joka raahasi valtavaa järkkärikameraa. Noin 18-vuotias tytär täydessä studiomeikissä ja valkoisessa kesämekossa polvia myötä vedessä sukimassa pitkää tukkaansa kuvaa varten. Hommaa tehtiin vakavin naamoin tietysti.

-Lapsi puoliksi vedessä, äiti makaamassa mahallaan rannassa ammattilaisen ottein kuvaamassa täydellisen tyyntä vedenpintaa ja tytärtään.

Nyt en todellakaan tuomitse tätä. Kuvailen itse myös kaikenlaista mm. blogiini ja pyydän kavereitani nappaamaan hetkistä kuvia, kuten vaikkapa kuvan tuossa ylhäällä. Melko usein ja varsinkin näinä äärimmäisen upeina kesäiltoina halu tarttua kameraan on suuri. Joka kerta jotakin ihanaa/tunnelmallista/kaunista/yllättävää ja ylipäätään tunteita herättävää nähdessään tekee mieli kaivaa se kamera tai kännykkä esiin. Siitä on tullut kuin uusi refleksi, jota en todellakaan muista nuorempana kokeneeni. Silloinkin kuitenkin uskokaa tai älkää oli hienoja kesäiltoja, kauniita maisemia ja hyviä hetkiä. Mutta silloin katselin niitä silmilläni, aivoni rekisteröivät ne ja tallensivat muistiin ilman kännykkää siinä välissä. Ja aivojen muistikapasiteetti on ihmisellä muuten aika valtava, eikä sieltä tarvitse aktiivisesti deletoida mitään mahduttaakseen uutta. Kukaan muu ei kuvia nähnyt jälkeenpäin, mutta oliko sille tarvetta? Niistä kerrottiin ehkä suullisesti tai sitten vaan todettiin että on se Suomen kesä vaan ihana. Nyt muuten kuulostaa että olisin ollut nuori joskus suullisen perimätiedon alkuaikoina, kun kylien tarinankertojat ja itkijänaiset levittivät tietoja naapurikylien tapahtumista. Mutta you get the point. 

Otetaan kauniita, mielettömän teknologian meille suomia kuvia ja videoita, mutta muistetaan myös silloin tällöin vaan olla. Katsoa taivasta ja hengittää syvään. Kerätä niitä muistoja ja olla läsnä toisillemme. 

Ladataan...

Ladataan...
Pilvi Daily

Buona sera! Pahoittelen pitkää taukoa, olen kesälomallani päätynyt ottamaan lomaa myös erilaisista laitteista ja samalla blogi on kärsinyt kaiken keskellä. Olin Italiassa viikon ja nyt olen tehnyt hiki hatussa (kirjaimellisesti) muuttoa uuteen kämppään! Mutta sellainen onni onnettomuudessa, että olen ehtinyt lomallani napsimaan todella paljon kuvia ja postattavaa riittää ainakin hyväksi toviksi. 

 

Italian reissun lisäksi tulen varmasti tässä lähiaikoina kirjoittamaan myös hiukan uudesta sisustuksestani. Tällä hetkellä ei ole vielä paljon näytettävää, sillä huonekalut puuttuvat lähes kokonaan... Mutta asunto on ihana ja muutama huonekalutilaus on jo vetämässä.

Tässä pari otosta Garda-järven pittoreskista Salò-kylästä, johon suuntasimme Firenzestä. Yli 30 asteen kuumuudessa päälleni valikoituivat vain ne keveimmät ja ilmavimmat mekot. Tämä edestänapitettava raidallinen mekko on peräisin vuoden takaiselta Miamin matkaltani. Yhdistin sen Aldon sandaaleihin ja Furlan pikkulaukkuun. Pitää kyllä myöntää, ettei mekko ole ihan täydellisen silitetty, sitä se rinkkamatkailu teettää... 

Miten te pukeudutte kuumilla keleillä?

 

Ladataan...
Pilvi Daily

Minulla on jo pidemmän aikaa ollut ostoslistalla perusballerinat mieluiten mustina. Tuo ostos tuntuu vähän tylsältä, eikä sopivaa paria ole osunut eteeni kaupoissa kierrellessäni. Olisi Tallinnan Aldossa pitänyt hamstrata mukaan parit klassikot. 

Kävin tänään läpi Stockmannin, Nilssonin, Dinskon ja Vagabondin valikoimat, mutta mikään ei oikein iskenyt. Onneksi jaksoin vielä tallustaa & Other Storiesiin, jossa olikin useampia varteenotettavia vaihtoehtoina. Mukaan valikoituivat balleriinojen sijaan nämä mustat loaferit, oikeastaan niiden mukavuuden ja tyylikkyyden takia. Mielestäni tuo metallirengas tuo kenkiin hauskaan yksityiskohdan. Nämä olivat muuten -50 % alennuksessa, eli kannattaa iskeä kiinni jos tykkäsit näistä. 

Loaferit: & Other Stories

Ah, vielä viikko töitä ja sitten alkaa loma ja lähden reissuun. Tulee kyllä niin tarpeeseen!