Uhman multihuipentuma

Uhmaparatiisista päivää. Kuukausi ennen Marian kesälomaa alkoi uhma uudelleen. Tämä käsittää siis maailmanluokan ydinräjähdykset mm. hoidosta kotiin lähtömennäänkö kauppaan autolla vai kävellenmihin kauppaanmitä syödään ja miten paljon, siskon kiusaaminen ja niin edelleen. Meillä on asunut lapsi, jonka mielen sisällä ei ole mitään muutakuin pelkkiä kiukkuja jotka raivoavat tukka tulessa. Kesäloman alettua viikko sitten, on tämä ollut aivan yhtä hemmetin jäävuoren huippua, tosin se aivan multihuipennus tuli toissapäivänä ja eilen. 

Maria tykkää askartelusta. Piirtäminen, värittäminen, maalaaminen ja kaikenlaisten muotojen leikkaaminen kiinnostaa kovasti, joten ollaan siihen myös mahdollisuus annettu, kun loppukeväästä ostettiin askartelusakset. No, niiden käyttö ei likalla ole jäänyt pelkästään paperin leikkelyyn, kun kohteeksi on joutunut kissojen turkit ja viimeisenä tuli myös oman tukan leikkaaminen. 

IMG_1315.JPG

Yli puolen selän mitasta reiluun olkapäänmittaan

IMG_1454.JPG

Tämän mitan vielä nielin (alempi kuva), mutta eilen Maria sitten puolen minuutin aikana päätti napata tuosta vielä yli puolet pois. Vaikka kuinka jäpätin ensimmäisen leikkuutuokion jälkeen, että vain paperia saa leikata ja tukkaan koskee saksilla vain äiti tai isä, niin ei se nähtävästi kuuppaan saakka mennyt. Lopputuloksena on nyt Maria the Hiusmuotoilijan luonnos ja tämä äiti odottaa vain että tukka kasvaa järkevän näköiseksi.. 

IMG_1460.JPG

Ehkä mä totun.. Onneksi Mariassa on niin voimakkaat isäni puolelta tulevat geenit, että noinkin lyhyt sopii tietyn mallisena ihan hyvin kasvoihin. Ja eipähän joudu päänahka niin koville, kun on lyhyt ja kevyempi. 

Onko muilla tullut vastaan lapsen omia parturileikkejä? Kuinka kävi?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *