Kuka ja mikä pipsahumalamäki?

Heips!

Ensimmäisen postauksen tekemiseen ei ole oikeastaan kuin kaksi vaihtoehtoa: mennä suoraan ensimmäisen asiapostauksen pariin tai kertoa ensin hieman itsestään.

Mä puollan tätä jälkimmäistä ja niinpä kerron alkuun, mikä ja kuka on pipsahumalamäki.

Oon siis Pipsa ja käyn lukion liikuntalinjalla 2. vuotta. Asun Jyväskylässä ja tällä hetkellä harrastan lattaritansseja. Mun koko elämää oikeastaan on pyörittänyt tanssi sen eri muodoissa, aina showsta ja jazzista kilpatanssiin ja reggaetoniin. Otin kuulemma mummon yömekon helmasta kiinni 2-vuotiaana ja sanoin hänelle, että ’nyt tanssitaan mummo’ – haha!

Innostukseni oman blogin perustamiseen on lähtenyt Instagramista. Oon kirjoitellut sen puolelle jo jonkin aikaa omia ajatuksia ja avautunut siellä mm. syömishäiriöstäni ja loppuun palamisesta: Oon suorittanut mun arkea liiallisen urheilemisen ja tiukan ruokavalion kanssa. Niistä asioista aion kertoa enemmän täällä, sillä aiheet ovat tärkeitä ja tiedän, että moni ikäiseni kamppailee samojen asioiden kanssa. Mä haluan olla se, joka avaa suunsa ja uskaltaa puhua niistä vaikeimmistakin asioista.

Mutta jotta ei mentäisi liian vakaviksi, aion kirjoittaa myös aivan arkisista asioista ja kertoa mielipiteeni pinnalla olevista puheenaiheista. Tanssin lisäksi intohimoinani ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, valokuvaaminen (lähinnä iPhonen kameralla) ravitsemus ja hyvä ruoka sekä kestävä elämäntyyli. Vaikka monissa asioissa oon niin perisuomalainen kuin olla ja vain voin, oon ihan varma, että mulla on myös latinoverta. Espanjan kieli ja latinokulttuuri on niin kaunista! Oonkin ihan fiiliksissä, kun pääsen tänä kesänä Ruisrockiin, jossa esiintyvät latinoartistien kultaa, nimittäin J Balvin ja Bad Bunny! Ahh, en malta odottaa…

Mun arjen pieniä iloja ovat raakasuklaa, aamukahvi, 3 kaverin jäätelöt (!!), vastaantulijan hymy tai kaverin piristävä kommentti, kirkas auringonpaiste ja se fiilis, kun postilaatikkoon kolahtaa uusin Glorian Ruoka&Viini -lehti.

Kiva, kun oot löytänyt tänne! Lähdetään pienin askelin ja opetellaan yhdessä, miten pipsahumalamäki rakentuu. Tervetuloa!

6CF1F44B-CB3C-4773-B3E1-95855A0C5AA3.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *