Alakerran muutoksia

olohuone.jpg

takkahuone.jpg

Kaaoksesta taas moro! Tältä näyttää tällä hetkellä. Ruokasali on nykyään olohuone ja olohuoneesta tuli musiikkijutut sisältävä takkahuone. Meidän taloon tullaan sisään pikkuruisesta tuulikaapista tuosta pianon vierestä, ja jotenkin tykkään enemmän tästä että ei saapastella suoraan olohuoneeseen vaan se on nyt omassa rauhassaan tuolla sivummassa. Kosketinsoittimelle ja levysoittimelle pitäisi vielä keksiä paikat. Tuon vanhan puusohvan tykö on tarkoitus kehittää soma teenurkkaus, johon etsiskelen sopivaa pientä pöytää ja kaunista nojatuolia. Ja heti kun saan jonkun autoilijan ahdisteltua kanssani Ikea-reissulle, päästään eroon jokapuolella lojuvista vaatekasoista ja innovatiivisista pyykinkuivaus-ratkaisuista.. Ajattelin ensin, että etsisin kaikki nuo tylsätkin ostokset kuten pyykkitelineet, vaatesäilytystarpeet ja muut kierrätyskeskuksista, mutta kun tuo kuljetuspuoli vaatii tosiaan aina jonkun vaivaamista kuskiksi niin on helpointa hakea kaikki kerralla Ikeasta, kun se löytyy niin tuosta läheltä. 

Tuo ensimmäisessä kuvassa näkyvä kynnys takkahuoneen ja olohuoneen välissä hankaloittaa sisustamista tosi paljon! Samoin se, että alakerran ainoa sähköpatteri löytyy tuosta takkahuoneen ikkunan alta. Tuolle kuormalavasta tehdylle koirien valtavalle pedille on tosi vaikea löytää hyvää sijoituspaikkaa, kun kynnys estää toiseen suuntaan ja patteri toiseen suuntaan siirtämisen. 

Ruokapöytä on nykyään tosiaan keittiössä, koska sinne tarvittiin kipeästi lisää pöytätilaa ja ruokasali oli käytännössä 99% ajasta vailla käyttöä, kun kuitenkin aterioidaan melkein aina tuossa sohvapöydän ääressä. Nuo sinisävyiset räsymatot on äidinisänäidin kutomia, ja ruskeat taas siskoni poikaystävän äidin tekemiä. Rakastan räsymattoja, vaikka kumipohjamatot pysyisivätkin paljon paremmin paikoillaan koiraperheessä.

keittiö.jpg

Nämä kuvat on taas tämmöisiä stailaamattomia versioita, sitten kun on valmiimpaa lupaan ottaa (tai pyytää siskon ottamaan järkkärillään) oikeasti nätit kuvat, joissa matot on suorassa ja kaikki sillain kauniisti, kuin toivoisin niiden olevan 🙂

koti sisustus
Kommentit (6)
 1. Kivan kotoista teillä, vaikka tyyliltään onkin erilaista kuin itellä 🙂 Ja mua stailaamattomat kuvat ei haittaa, mieluummin niitä katon kun näkyy elämisen jälkiä kuin koteja, jotka ei todellakaan pysy kuvauskunnossa kahta sekunttia pidempään 😀

  1. Kiitos! 🙂 Joo meillä ei ikinä varmaan oo niin siistiä että saisi ”oikeasti” blogikelpoisia kuvia, joskaan tää keskeneräinen kaaoskaan ei oo ihan ihannetila :’D Mutta kyllä se siitä kunhan saan kaiken paikalleen!

 2. Vink-vink:Tuo sinua häirtsevä kynnys näyttää helposti poistettavalle…
  Me revittiin nuo korkt kynnykset heti ensitöiksemme kun muutimme tähän – vaikka rakentaja oli ”hauskasti” jättänyt kynnyksen alustan betonille, oli se helppo peittää litteällä kuparilistalla joka ei pistä silmään pahasti.

  1. Eiiii nyt ihan kauhean helposti täällä 😀 Toi koko toisen huoneen lattia on siis 10cm korkeammalla kuin toisen. Tässä on siis perinteinen rintamamiestalon neliöpohja, josta toisen puolen lattia on jostain syystä rakennettu korkeammalle. Vaatisi kahden huoneen täyden lattiarempan ja ei ole mitään hajua mitä tuolta laminaattien alta löytyy.. Ihan niin paljon se kynnys tuossa ei haittaa että jaksaisi ruveta 😀

   1. hahah, laitoin lasit päähän ja katsoin kuvaa uudestaan. No ei tosiaankaan ole ihan simppelismus tuon tasaaminen 😀

    1. En yhtään ihmettele jos nää mun upeet kännykkäotokset johtaa hiukan harhaan :´D 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *