Ällöttävää

On olemassa sellainen ällöttävä ihmistyyppi. Aamukahviromantikko, joka jättää toiselle rakkauslappusia töihin lähtiessä löydettäväksi. Tyyppi joka tilaa yllätyslahjoja toisen nimellä vain nähdäkseen sen ilmeen, kun salaperäinen lähetys avataan ja sieltä paljastuu se Kingston Wall-kirja tai levysoitin, jonka ostamista puoliso on miettinyt. Ällöttävillä ihmisillä voi olla ruokana hernekeiton sijaan rakkaussoppaa. Ällöilijä askartelee vuosipäivinä sydämen muotoisen kortin hartaasti talletetuista leffalipuista ja ravintolaillallisten kuiteista. Pussailee busseissa ja täyttää Facebookin rakkauskuvilla.

WELL HELLO!

Olen luultavasti katsonut lapsena ihan liian monta Disneyn happilyeverafter-elokuvaa, ja myöhemmin tietysti kaikki Julia Robertsin tähdittämät hömppäklassikot. Tämmöistä siitä sitten tulee. Ymmärrän oikein hyvin Modern Familyn Cameronin hiukan liian pitkään jatkuvaa honeymoonvaihetta. Kuukausipäivä jee! Kaks vuotta ja kolme kuukautta ja yheksäntoistapäivää-päivä just ystävänpäivänä, jeeeee! Aina välillä vähän hävettää, mutta sitten mietin, että mikä maailmassa onkaan hienompaa kuin olla rakastunut? Ei mikään. Jatkan silmien pyörittelyn ignooraamista ja ällöilen lisää. 

ystävänpäivä.jpg

ystävänpäivä.jpg

Alempi kuva on viime vuoden ystävänpäivän tienoilta, kävimme silloin kuuntelemassa Stam1naa Klubilla (oi niiltä tulee ens kuussa taas uus levy!). Sielläkin piti tietysti ottaa hikisenä ja räkäkännissä söpö yhteiskuva. Tämän jälkeen huutelin rivouksia lavalle ja järkkäri olisi tahtonut heittää minut ulos. Pakenin moshaavaan väkijoukkoon ja itkin seuraavana päivänä niskakipuja ja särkynyttä puhelinta.

Hunajaista ystävänpäivää!

Kommentit (6)
  1. Ihanan imelää, vähän niinkuin marsipaania toffeekastikkeella 🙂

    1. Haha, tai vaahtokarkkeja siirapilla!

  2. miia / ketunkololla
    14.2.2016, 13:25

    Voi ei, ihanaa, en kestä. Ihan parasta ja kell onni on se onnen todellakin näyttäköön 🙂 Mukavaa ystävänpäivää sinne niin ja jatkukoon ystävyytenne yhtä hyvänä.

    1. Paljon parempi sanonta tuo!! Ihanaa ystävänpäivää Ketunkoloon myös <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *