Emäntänsä värinen piha

narsissi.jpg

rentukka.jpg

keltavuokot.jpg

Kohtalo taisi tietää, että keltainen on lempivärini. Sinivuokkojen lakastuttua helottavassa auringonpaahteessa ottivat kultaisena hohtavat kukkamaat pihassamme vuorollaan vallan. Viikonloppuna juhlimme meillä kaverimme yllätys-kolmekymppisiä, ja oli aika kivaa poimia kukkamaljakot täyteen koristeita omasta pihasta.

lö.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Kovin on teillä kevät pitkällä, vaikka samoilla huudeilla taidetaan asustella. Meillä ei kuki vielä ainutkaan narsissi. Toivottavasti pihasta löytyy paljon syyskesällä kukkivia keltaisia nauhuksia, myös  keltakurjenmiekka, kullero, tarha-alpi, suikeroalpi ja nyt kukkiva kevätvuohenjuuri ovat kauniita keltaisia perennoja, joskin tuo alpi taitaa olla paha leviämään. Meidänkin pihasta löytyvät nuo kaikki, vaikka en keltaisesta niin välitäkään.

    1. Jännityksellä odotan mitä kaikkea maasta putkahtelee, kulleron tunnistan ja se on mielestä hauska kukka, ja se kevätvuohenjuuri tosiaan ilmestyi juuri. Nyt tuli ekat punaisetkin kukkaset tällä viikolla, tulppaanit ja pikkusydän (?). Kierrän joka päivä pihan ihan innoissani läpi ja etsin mitä kaikkea uutta on saapunut 🙂

  2. Mäkin niin odotan, että pääsen taloyhtiön pihan reunoilta poimimaan ”rikkaruohoja” maljakkoon! Pian meillä on jo syreenejä ja sen jälkeen tulee kaikki muut! <3

    1. Mä odotan jännityksellä oisko toi yks puu sireeni, ois ihan mahtavaa ku ois semmonenki omassa pihassa! 🙂 Maailman huumaavin tuoksu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *