Ensimmäinen kevät omalla tontilla

Eilen oli aurinkoinen vapaapäivä, sinivuokon nuppuja, kukkapenkin perkaamista, lumen alta järkyttävissä määrin paljastuvan koirankakan keräämistä, auringonpalvojia, mutalätäkössä leikkijä aka maailman onnellisin nöffi, kasvimaasuunnitelmia, (vanhan ja toivottavasti tulevan) pihasaunan tutkiskelua, viimeistenkin joulupihavalojen pois kerääminen, tuija-aidan pähkäilyä, hirvittävä himo grillikauden avaamiseen (siirtyy ensi viikonloppuun) ja kevään ensimmäiset päiväkahvit huvimajassa.

kaivo.jpg

päiväkahvi.jpg

siniv.jpg

minä.jpg

tessa k.jpg

valot.jpg

nöffi.jpg

Ensimmäistä kertaa kevät-kaikkea!

Kukkapenkkien tutkiminen tuntuu jatkuvalta joululta, kun ei tiedä yhtään, mitä mistäkin on esiin putkahtamassa. Mutta paljon jotakin on tulossa. Pieniä, sieviä ja niin terhakoita alkuja. 

Illalla väsyneitä koiria ja takkupäitä, viikonlopun vakioksi muodostunut jättikasa ruokaa Shanghaista ja aikas mainiot yöunet. 

Kommentit (4)
  1. Kuulostaa ihan samalta kuin täällä! Tänään bongasin niiden syksyllä istuttamieni tulppaaneiden pilkottavan jo mullasta. Olin siitä ehkä onnellisempi kuin on normaalia 😀

    1. Hahaa, mutta sallittakoon yli-intoilu meille ensikertalaisille? 😀 Tosin mä oon ollu joka kevät leskenlehdistä ja hiirenkorvista niin täpinöissä et tuski se oman pihan kanssa kovasti helpottuu….

  2. Mie en kestä että siellä jo noin kevät.
    Omassa pihassa vielä metri lunta.

    1. Täälläkin on vielä yöpakkasta vaikka lumet läks, mut lauantain keli oli kyllä niiin keväinen :))) 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *