Hanna Werningiä pirtin seinälle?

big_49412room%20(41).jpg

Hiiii! Meinasin jo hermostua, kun kaikkien kivojen keltaisten tapettien valmistus on lopetettu tyyliin toissapäivänä, kunnes!

big_493901314_r1.jpg

Keltaista! Kukkia! Pupuja! Lintuja!

Mallipala tilattu, toivottavasti tää näyttää yhtä kivalta livenä kuin kuvissa. Pari kirkkaankeltaista avohyllyä tämän toveriksi, ja musta löhöilysohva, oi meidän pirtti kuulostaisi melkein valmiilta. Ja muutama tuollainen alla oleva lamppu.. Mut onko tuo Hanna Werningin tapetti liian epäretro Kiurujen ja Kukkojen seuraan? Toisaalta, onhan meidän eläintarhan Ketutkin ihan uutta tuotantoa.

08408-21-34.jpg

Jännittää muuten ihan tolkuttomasti, että miten onnistutaan tapettien asentamisessa. Tapetointikokemusta on kertynyt tasan yhden olohuoneen verran, ja siihenkin laitettiin melkolailla hutaisten non woven tapetit, eli tapetteja sai läiskiä liisteröityihin seiniin ilman sen kummempia odotteluita. Kiurut ja muut perinnetapetit ovat vanhalla menetelmällä valmistettua karheaa paperitapettia, jonka pitää antaa vettyä jonkin aikaa, ja sitten vielä kohdistaa kuviot suoraan! Kääk. Ja nämä valitsemamme tapetit kun eivät ole ihan sieltä halvimmasta päästä, niin kovin montaa vuotaa ei viitsisi hukkaan pistää.. 

Tapetointivinkit ja kokemukset olisivat erittäin tervetulleita! 

Kuvat on lainattu sivulta www.whitelinedecor.com & www.kodinvalaisimet.fi

 

koti sisustus sisustus
Kommentit (5)
  1. Onpas hauska tapetti! 🙂 Voi tuo on niin mukava vaihe, kun saa valita tapetteja ja suunnitella ja haaveilla… Have fun! On se tapetoiminenkin ihan kivvaa, varsinkin kun seinä alkaa muodostua ja näkee tapetin isolla pinnalla. Mutta muuten tapetointi voi olla aika helppo perheriidan paikka 😉

  2. Suosittelen tapetointipöydän hankkimista, jos sellaista ei vielä ole 🙂 Helpottaa hommaa huomattavasti, etenkin noissa kohdistettavissa tapeteissa!

    1. Totta muuten, en ole muistanut moista ajatellakaan! Ja varsinkin kun tapetoitavaa piisaa nyt koko talon verran, niin paree olla hyvät välineet ettei mee heti hermot 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *