Hippasen talokuvia

Päässäni laulavat vuorotellen Irwin ja Tapio Rautavaara. 

Maailma on kaunis ja hyvä elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille.

Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa.

Olen maannut koko päivän sohvalla ja selannut meidän talon kuvia läpi, uudestaan ja uudestaan. Miten voikin olla olemassa niin täydellinen paikka!

Ajattelin, että laitan tänne talosta kunnon kuvia vasta kun kauppa on oikeasti sinetöity, ja talo on virallisesti meidän. Pelkään koko ajan, että myyjät päättävätkin perua muuttoaikeensa, tai talo palaa, tai pankki vetääkin yhtäkkiä rahahanat kiinni, tai tai tai.. Mutta ihan pari kuvaa nyt, ei kai se haittaa, eihän?

Meidän talomme on KELTAINEN. Joskus, kun tulee julkisivuremontin aika, voisi sävyä muuttaa hieman kirkkaammaksi, mutta kovin sievä se on noinkin. Ja niin siistissä kunnossa, että ihan hetkeen ei tarvitse vielä maalata.

Fiilistelen ihan uskomattoman paljon tuota pientä parveketta! En ollut ikinä edes ajatellut, että tulevassa talossamme voisi olla moinen hienous. Hauskaa, miten jokainen tämän kuvan nähnyt on luonut parvekkeelle heti oman käyttötarkoituksensa. Yhdelle se oli aamukahvipaikka, toiselle iltakaljottelupartsi. Mummu, käytännöllisenä ihmisenä, näki heti miten kätevä siitä on tomuttaa vuodevaatteet!

koti20.jpeg

koti14.jpeg

Talon pihassa on soma vanha kaivo, iso piharakennus (jossa olevan vanhan saunan saa toivottavasti kunnostettua käyttökelpoiseksi!) sekä toinen huikeus, jota en ollut osannut kuvitellakaan; grillikatos! Miten hienoilta mun rapujuhlavalot näyttää tuonne ripustettuna? 

koti18.jpeg

Puutarhasta on huolehdittu hyvin ja toivon kovasti, että osaan säilyttää sen itsekin yhtä kauniina. Pihassa on nyt pelkästään koristekasveja, joten haaveilemani herukka- ja vaapukkapensaat sekä omenapuu pitää istuttaa itse. Vähän mietitytti, voiko ison tien läheisyydessä ruokaa kasvattaa, mutta kyllähän ne kauppaan tulevatkin perunat ja omenat kasvavat usein pelloilla ja pihoilla aivan motareiden kyljessä kiinni.

11121573_650165965085925_2011896181_n.jpg

Ensimmäinen iso homma tulee olemaan tontin aitaaminen, jotta koiratkin pääsevät nauttimaan omasta pihastaan. Odotan niin paljon sitä, kun ne pääsevät ensimmäistä kertaa tutkimaan talon! Voi, miten Tessa tulee rakastamaan lämpöä takan äärellä. Sandy on heti ihan kotonaan, lömpsähtää maate lattialle, kuten ihan missä tahansa jos vain on tutut ihmiset mukana. Ruskaa luultavasti jännittää alkuun aika paljonkin, ja se vahtii meitä tarkasti, ettemme vain hylkää sitä outoon paikkaan. Pian sekin kotiutuu.

Kuvat on kopioitu myynti-ilmoituksesta tai näpsäisty pikaisesti kamerakännykkää tihkusateelta samalla suojellen. Satamiljoonaa kiloa parempia kuvia tiedossa syyskuun lopulla 🙂

Kommentit (8)
  1. Ymmärrän jokaisen tunteesi taloa kohtaan kun nään jo nämäkin kuvat!

    Se näyttää kodilta <3

  2. miia ketunkololla
    10.8.2015, 18:26

    Ihan mielettömän suloinen ja kaunis talo, voi että, kyllä tuota on ehdoton näyttää jo ennen virallista päätöstä. Hirmusen hyväkuntoisen ja napakankin näköinen hän on ja totta : tuo parveke on kyllä kanssa ihana. Voi hitsi, oman taloon muuttamisesta tulee joulukuussa 3 v ja edelleen jatkuvasti huokailen ja mietin kuinka hyvä täällä on olla. Ainiin : meilläkin yksi ekoista projekteista oli pihan aitaaminen koirille, mutta ei olla vielä saatu aidattua 😀 No tuhannen muuta projektia kyllä ja ehkä tuokin ajallaan, vaikka jo tämän syksyn aikana.

    1. Hehe, me saadaan onneks miehen töistä aitavärkit samantien haettua, niin tulee oikeesti toteutettuakin se homma 😀 Voi mäki niin ootan sitä et pääsee huokailemaan oman talon onnea <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *