Ikävien jatkojohtojen piilottaminen

 

13624799_793698537399333_1388918157_n.gif

Miksi en tajunnut tätä aiemmin? Mitä nerokkain sisustustekninen ratkaisu: johtolista. Ei enää hermojaraastavia johtokiemuroita lattialla, vaan huomaamaton, helposti tarralla seinään kiinnitettävä, kaikki rumat ja pölyiset jatkojohdot sisäänsä piilottava muovikotelo kulkemassa lattialistan yläpuolella. 

13639846_793612217407965_367801013_o.jpg

koti sisustus
Kommentit (6)
 1. Kun talo on rakennettu joskus 60- luvun alussa noita sähköhärpäkkeitä oli vähemmän kuin nykyään ja senpä takia pistorasiat on vähän kortilla. Mutta jatkojohtoja piisaa! Läppäri on tällä hetkellä teinien huoneessa ja nopea vilkaisu kertoo ympärilläni olevan 3 jakorasiaa ja johtoa n.10 m. Teinitkin tietävät ettei kaikkia koneita voi käyttää samanaikaisesti, koska sulake poksahtaa. Sähkömiehelle olisi meillä töitä! Ensiapuna olisi tietenkin nuo listat…

  1. Mää ostin heti tänne muuttaessa pitkät hdmi ja rca-piuhat, kun tietokonepöytä tuli ihan eri päähän pirttiä kuin töllö ja ne piti saada kytkettyä toisiinsa. Ne ja yksi jatkoroikka tuossa tähän asti koko ajan luikersi, ja hiersi mun silmää niin perkeleesti 😀 ah oon niin onnellinen kun ne on piilossa.

   Sähköt täällä on käsittääkseni uusittu ysärillä ja varsinkin edellisten asukkaiden lastenhuoneena käyttämä kamari on aivan täynnä pistorasioita! Nyt kun se on meidän makkari niin seinässä ei ole kuin yölamput ja puhelinten laturit. 

   1. Meidän makkarissa on kuusi pistorasiaa ja samoin vain yölamput + laturit. Keittiössä sen sijaan on kokonaista 2 kpl pistoja ja siellähän on jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, radio, mikro, leivänpaahdin ja satunnaisesti tarvittaisiin sauvasekoittimelle tai vastaavalle vielä virtaa. Niin ja talvella ynnätään edellisiin vielä koristevalot x 2…Joka huoneessa siis jakorasiat ja kilometri piuhaa.

 2. Nää on niitä oivalluksia, joita alkaa tehdä tajuttuaan, että ”tässä paikassa mie asunkin aika pitkään”.

  Meillä löydettiin kans nuo johtokotelot puolisen vuotta taloutumisesta. Omituisesti johtokasat ja kiemurat eivät niin kauheasti pistäneet silmään tai ne potki vain piiloon huonekalujen taa, kun tiesi, että ”kohta tästä taas lähdetään”…

  1. Mulle noi johdot oli edellisessäkin (seitsemän vuoden) asumuksessa pyhän vihan kohde, mut oon vaan niin tyhmä etten o tajunnu hommata tämmösiä aiemmin 😀 

   1. No mie en ikinä asunut samassa osoitteessa vuotta-kahta vuotta pisempään lapsuudenkodista muutettuani ennenkuin tänne asetuttiin 🙂 Ja toisaalta omillani ollessani, ei miun elektroniikka=johtosotkuarseenalini ollutkaan ihan sitä luokkaa kuin tämän rakkaan hifistelijäni kanssa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *