Iltanuotiolla omassa pihassa

notski8.JPG

notski7.JPG

notski1.JPG

notski2.JPG

notski6.JPG

tessa nuotio.jpg

notski4.JPG

notski3.JPGnotski5.JPG

VOIHAN ÄLLÖSÖPÖYS SENTÄÄN miten ihana ilta meillä kuulkaa oli tuossa pari viikkoa sitten. Päivällä käytiin koko lauman kanssa kävelyllä ihailemassa ensimmäisiä sinivuokkoja ja illalla Toni teki pihaan nuotion minun ripustellessani lyhtyjä sinne tänne romantillisesti loistelemaan. Paistettiin makkaraa (kaikille viidelle, tietenkin) ja söpösteltiin ja ihasteltiin miten mainiota onkaan kun voi ihan omassa pihassa tämmöistäkin lystiä pitää. Jälleen kerran suljin korvani moottoritien huminalta ja kuulin ainoastaan lintujen laulun ja liekkien rätinän. Ihan semmosta dream come true-kamaa tuommoinen! Vähän jänskäili silloin kun kunnalta kyselin saako omaan pihaan tehdä notskipaikan vai kieltääkö joku ovela Räsäs-pykälä senkin, mutta onneksi hallitun pikkuroihun sanottiin olevan ihan grilliin verrattavissa ja täysin luvallista hupia. Niinpä minä sitten eräänä päivänä viime keväänä kalastelin tallin takana ja talon alla siellä täällä nököttäviä sammaloituneita tiilenrumiluksia ja kokosin niistä oikein oivan kehikon turvallisen matkan päähän rakennuksista. Ei ehkä se esteettisin ratkaisu, mutta ilmainen ja toimiva. 

notski9.JPG

koti nuotio.jpg

Seuraavan kerran notskiin pistetään tulet ensi sunnuntaina. Ollaan kutsuttu tovereita meille viettämään mun synttäreitä yhdistettynä vappunaamiaisiin. Punanaamiosta tilatut vermeet odottelevat lähipostissa, aika huippua päästä pitkästä aikaa pukeutumaan oikein kunnolla kun viime vaput ja halloweenit ovat menneet töiden merkeissä! Tosin kerrottuani miksi aion pukeutua sain kommentin no säähän oon sit vaan oma ittes. No, laitan kuvia sitten kemujen jälkeen 😀 

suhteet rakkaus mieli sisustus
Kommentit (2)
  1. Ei missään voi olla noin ihana kotoisaa! <3 Muutan sinne heti nyt. 

    1. Hihiii :’D juuri nyt esimerkiksi vierashuoneesta on kyllä kodikkuus kaukana, nimim. hiukan kesken jäänyt sisustusinspiraatio.. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *