Jag tycker om kettuerna

tapetti mr. fox.jpg

Iltalehti kertoo, että ketuista on tullut nyt sisustuksen nouseva trendi. Jutun otsikossa puhutaan lastenhuoneista, mutta yllätyin kun meidän ihanaisen kettutapettimme kohdalla mainittiin, että se sopii myös muihin kodin huoneisiin! Niinpä!! Oikein hyvin on aikuisetkin nukkuneet kettuseinän suojassa. Ja onhan tuo meidän vieraskamarimme periaatteessa myös lastenkamari, kuten kuvassa näkyvistä karvoista voi päätellä.

herra kettu tapetti.jpg

En tiedä trendeistä, mutta kettu on ollut aina yksi lempieläimistäni. Sellainen löytyy esimerkiksi lemppari kauppakassistani (kannattaa kurkistaa Ketunpäivät-blogiin, uusia ihania käsinpiirrettyjä kasseja on tulossa taas myyntiin!) ja minua on myös lahjottu kettu-aiheisin asioin. Kettupeitto oli tuparilahja, ja servetit löytyivät synttäripaketista.

kettukassi.jpg

torkkupeitto kettu.jpg

vappu.jpg

koti sisustus sisustus
Kommentit (8)
  1. Uu, kiitos mainoksesta! Meinaan perustaa etsy-puodin pian! Iik.

    Aina vaan ihailen tein kotia. Nytkin. On se vaan niin kotoisan ja piristävän oloinen.

    1. Oi, kannattaa varmasti!! Mun tulee tilattua Etsyn kautta mekkoja ja hamosia, kohta ilmeisesti muutakin ;D

  2. Ahh miten iiiiihana tapetti teillä! Ja mä rakastan myös kettuja. Harrastan piirtämistä ja maalamista ja jotenkin ne ketut vaan eksyy aina uudestaan paperille. Pitääpä joskus kuvata ketuista parhaimmat omaan blogiin 🙂

    1. Joooo, kettupostausta odotellessa! 🙂 Toi tapetti on kyllä jaksanut ilahduttaa, oon muutenkin tosi tyytyväinen kaikkiin meidän valintoihin, vaikka aluksi pelotti kaikkien ihanien keskellä et miten osaa valita oikeat.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *