Kesäloma!

pihaa9.JPG

18740785_1038394829596368_5559097209793793413_n.jpg

pihaa2.JPG

pihaa8.JPG

pihaa3.JPG

pihaa7.JPG

pihaa6.JPG

pihaa4.JPG

pihaa5.JPG

Jeeeeeeeeee nyt se kuulkaa alkoi: Meidän lauman kesälomapätkä numero yksi! Edessä kaksi ja puoli viikkoa aikaa olla yhdessä vapaalla tuon minun rakkani kanssa, jota työpäivien lomassa ehdin niin kovin vähän näkemään. Kun puolet ajasta joutuu nukkumaan yksin niin tämmönen yhteinen aika ja jokaöinen mahdollisuus änkeä toisen kainaloon on ihan hanimuunimeininkiä! Juhannusviikolla palataan takaisin töihin odottelemaan toista lomapätkää, joka koittaa sitten heinäkuun lopussa.

Piha on alkanut vihertää ja kukkia (ojakin täyttyi lemppareistani eli rentukoista!) viimein siihen malliin kun tähän aikaan vuodesta kuuluukin ja sunnuntaina Frantsilasta palatessani tehtiin taas iltanotski ja hengattiin yhdessä sen ääressä chilimakkaraa paistellen. Oltiin myös niin ahkeria, että kuskattiin viime syksyn lehdet (ne Mummun valmiiksi kasoihin haravoimat) tunkiolle. Ihan hyvin ehdittiin ennenkuin seuraavat tippuvat! Nyt ei kuitenkaan ajatustakaan syksylle vaan ainoastaan valolle ja auringolle, vapaudelle, yhteiselle ajalle ja rentoutumiselle.

Toivotaan muruset aurinkoa eks joo? Meille (kahdelle, koiruudet jäävät lempitätinsä kanssa kotiin) sitä näyttäisi ainakin olevan rutkasti luvassa, sillä lentää lehahdamme huomis iltana loppuviikoksi Krakovaan ja säätiedote on lupaillut sinne kunnon hellekelejä.

Ihanaa kesäkuuta kaikille 

suhteet oma-elama sisustus
Kommentit (4)
  1. Ihanaa lomaa ja reissua, tuokaa aurinkoa tuliaisiks tänne kotomaahanki sitte!

    1. Kiitos!! Koitamme kaapata sen mukaan 🙂

  2. Ihanaaaa lomaa ja matkaa ja kaikkea! 🙂

    1. Kiiiiitooooooosssss muruneeeen <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *