Kohti unelmaa omasta luontaishoitolasta

fytoterapia frantsila opinnot.jpg

Mää pääsin sinne!!

Muutama tunti sitten sähköpostiini kilahti ilouutinen ja piti tietysti heti päästä tänne hehkuttamaan asiaa: Jeejeejeejeejee! Pääsin kuin pääsinkin siis Frantsilaan opiskelemaan diplomifytoterapeutin tutkintoa eli yrteillä hoitamista, aromaterapiaa, luonnollista kauneudenhoitoa, itämaisia oppeja ja suomalaista perinnetietoutta, kukkaterapiaa, ruokaa lääkkeenä ja montaa muuta niin mielenkiintoista asiaa! Toukokuussa alkavat kaksi vuotta kestävät opinnot pitävät sisällään tolkuttomasti itseopiskelua, pari sataa tuntia omalla ajalla tehtäviä harjoitushoitoja ja varmasti aivan mielettömiä lähiopetuskokonaisuuksia Frantsilan Hyvän Olon Keskuksessa Hämeenkyrössä. Terveydenhuolto-alan koulutuksen vuoksi saan hyväksiluettua diplomitutkinnosta Luontaislääkinnän Keskusliiton vaatimat tautiopin, anatomian & fysiologian sekä ensiavun opinnot, mutta kaikki muu onkin sitten uutta ja ihmeellistä. Olen ihan onnesta ymmyrkäisenä ja niin innoissani, etten tiedä miten päin olisin 🙂 Enää minun ei tarvitse kerätä nokkosia ja pohtia rohtoja yksinäni, vaan pääsen mukaan porukkaan jossa jokaisella on palava mielenkiinto luonnon parantavaa voimaa kohtaan.

fytoterapia opiskelu.jpg

yrttihoitaja opinnot diplomifytoterapeutti.jpg

kuvakaappaukset opintoesitteestä

Frantsilan luonnonkosmetiikka, rohdot ja koulutustapahtumat lienevät tosi monille tuttuja, varmasti ainakin Frantsila nimenä. Eräässä keskustelussa kutsuttiin Frantsilaa hauskasti suomalaisen yrttitietouden Mekaksi ja sitähän se varmasti on. Pääsen opiskelemaan Virpi Raipala-Cormierin eli Frantsilan luomuyrttitilan perustajan johdolla, enkä usko että Suomesta paljon parempia lähtökohtia tällaisten asioiden opiskeluille löytyy. Vierailevista opettajista löytyy esimerkiksi ayurvedan, kiinalaisen lääketieteen, superfoodien ja rohdosopin asiantuntijoita sekä hierojia ja kosmetologeja. Olen jutellut tämän koulutuksen käyneiden ihmisten kanssa enkä ole ikinä kuullut mistään opinnoista niin sydämellistä ja kiitollista kertomusta kuin tästä sain kuulla, olisipa jo toukokuu ja pääsisin aloittamaan!! Ääääää mää en kestä! 😀

fytoterapeutti frantsila koulutus.jpg

henna rastat oranssit.JPG

Ja kuten otsikosta tuli ilmi, on haaveenani perustaa joskus oma luontaishoitola. Semmoinen sievä ja pieni, tuonne meidän tönön yläkertaan.

Nyt minä sanoin sen ääneen.

Kommentit (31)
 1. Onnea hirmuisesti, vaikuttaa niin sinulle sopivalta koulutukselta ^_^

  1. Kiitos! 🙂 Hei en tiennytkään että sullakin on blogi, pitää käydä lukemassa 🙂

 2. Kun kerran astut Frantsilan ovesta sisälle, voin luvata että siitä tulee elämänpituinen matka. Se paikka ja ne ihmiset <3 täyttä kultaa. Hyvää ruokaa ja rauhaa.

  Oma kurssiviikonloppuni sattuu toukokuussa sen alkuun, mutta ehkä tavataan syksyllä. =)

  1. Ahhhh kuulostaa ihanaltaaaa <3 Luulen, että jokaisesta kurssikerrasta tulee paitsi super-opettavainen myös pieni rentoutusloma, ympäristö ja ruoat varmasti takaa sen 🙂 En malta odottaa!

   Oi ja toivottavasti nähdään, blogisi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *