Lumisia tassuja ja keväänmerkkejä

rintamamiestalo.jpg

Piha alkaa näyttää keväiseltä sieltä täältä pilkottavine ruohopläntteineen ja sulavan hangen alta vihreänä pörhistelevine tuijineen. Se näyttää myös siltä, että jalkaväki harjoittelisi siellä. Kolmesta koirasta tulee tuhottomasti tassunjälkiä lumeen.

talipallo.jpg

harakka.jpg

On kuitenkin muitakin jälkiä, kuin koirien tekemiä! Olen koko talven harmitellut, etteivät talipallerot kelpaa kellekään. Nyt ilmeisesti harakat tai varikset löysivät ne. Ottakoot. Talitinttien viserrystä on kuulunut myös, mutta ehkä rämäpäinen koirajengimme sekoilee pihassa niin paljon, etteivät pikkutirpat tohdi näytteille asti.

jäljet lumella.jpg

jäniksen jäljet lumella.jpg

Me mokomat rakensimme aidan jonkun kulkureitille, kenties naapurustokissin. Ristiturpakin on käynyt portilla kääntymässä.

nöffi.jpg

Pienet nöffit eivät ymmärrä, miksi äiti kulkee takapuoli pitkällä naama lunta pitkin nuohoten ihan väärällä puolen aitaa.

ET VOI JÄTTÄÄ MUA TÄNNE ÄITI MITÄ SÄ TEET ÄITI!!!!!!

Varmin keväänmerkki ovat pienet ranskanbulldogit, jotka eivät huhuilusta huolimatta saavu takaisin sisälle, vaan löytyvät lopulta kaivonkannelta aurinkokylpyä nauttimasta. (Kuvista bongattavissa myös pienen sekarotuisen koiran Ikea-rotat, joiden ulkoiluttaminen on paljon tärkeämpi tehtävä kuin takaisin sisälle tuominen. Koira itse ei ehtinyt kuviin koska huvimajan alla on aarteita. Tai parempia rottia kuin Ikealaiset.)

ranskis.jpg

koti sisustus
Kommentit (6)
  1. Ihania kuvia hauvoista ja mukavan kodikkaan näköinen pihapiiri, varmasti erityisesti kesällä kiva! Huvittavaa, kuinka koirilla on jalo taito löytää aina se aurinkoisin paikka! 😀

    1. Odotellaan kyllä kesää niin innolla että!! Eilen oli ihanan aurinkoinen päivä ja vieläpä vapaa sellainen, touhuttiin karvasten kanssa pihalla monta tuntia: Ruska löysi heti mutaisimman paikan ja Tessa aurinkoisimman, taitonsa molemmilla 😀

  2. Ooh suloisia koiria ja kaunis piha teillä! 🙂

    1. Kiitos! Kyllä täällä kelpaa 🙂 Ensimmäistä vuotta vasta asutaan niin riittää paljon ihmeteltävää.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *