Neljä lempiblogiani – tsekkaa hei nää!

Tämä postaus on tehty erityisesti ajatellen minun blogini lukijoita, koska jos tykkäätte käydä täällä, saatatte mitä todennäköisimmin pitää myös näistä minun suosikkiblogeistani. Suosittelen näitä aitoja ja persoonallisia blogeja (kaksi pitää majaansa täällä Lilyssä, kaksi muualla) kuitenkin ihan jokaiselle, joka kaipaa hiukan vaihtelua ja maanläheisempää katsantokantaa maksettuja mainoksia ja pintaa esittelevien postaustulvien sekaan. Esittelen blogit aivan täysin randomissa järjestyksessä, sillä paremmuusrankkausta näiden helmien kesken ei voi tehdä.  

sammal_0.jpg

Ketunpäivät on jo useita vuosia kestänyt iki-ihastukseni. Blogia kirjoittaa ihana taiteilijasielu, jonka kuvien pääosissa ovat upeat taiteilut ja käsityöt luonnon kauneuden inspiroimana. Jokin noissa maalausten tunnelmissa lumoaa minut ihan aina! Katsokaa vaikka tätäkin olentoa tai näitä käsin piirrettyjä kangaskasseja. Tämän blogin lukeminen on kuin pientä kuvarentoutusta, ja välillä selailen ihan huvikseni vanhojakin postauksia vaikka kuinka kauas taaksepäin. Blogi on tällä hetkellä remontintapaisessa ja itse Ketunpäivät-sivu on nykyään vain kädentaidoille omistettu, mutta sivun oikeassa reunassa on linkit, joiden kautta pääsee ihastelemaan myös maailman söpöimmän Vennin elelyä sekä hetkiä retkistä. Kenties myös vanhemmat retkikuvat päivittyvät näille alasivuille myöhemmin, vai millainen lienee Ketun suunnitelma?

Psst, jos ihastuit käsitöihin, niin kannattaa kurkata myös Etsy-putiikin puolelle!

~~~~

Siirtyessäni blogini kanssa pari vuotta sitten Blogspotista Lilyn puolelle, en ”tuntenut” täältä vielä ketään. Olin käynyt kurkkimassa muutamaa eri blogia, mutta muuten koko sivusto porukoineen oli hyvin vieras. Kuinka ollakaan, aivan samoina päivinä eräs hurmaavat pisamat omaava henkilö aloitti myös oman bloginsa! Siinä me sitten kommentoimme puolin ja toisin, ja niin se vain kuulkaa lumosi minut kauniilla, elämänmakuisilla, joskus rosoisilla ja joskus herkillä teksteillään, enkä ole tästä lumouksesta irti pyristellytkään. Kyseessä on tietenkin VALOA.

~~~~

Tässä Ketunpäivien lisäksi toinen blogi luonnonläheisiä hyvänmielenpaikkoja kaipaaville: Muistiinpanoja on kuin internet-metsäterapiasivusto, jonka kuvia ja tarinoita käyn ihailemassa säännöllisesti. Jotenkin tämä blogi aina muistuttaa siitä, miten paljon enemmän luonnonläheisyyttä kaipaisin itse elämääni. Ihailen!

~~~~

Pöpelikössä on kanoja. Mielestäni jo pelkästään tämä riittää syyksi rakastaa tätä blogia, mutta ehkä kaikkein suurin syy on se, että kirjoittaja vaikuttaa aika kivalta tyypiltä: Se tykkää väreistä, hellii eläinlapsosiaan, kupsuttaa puutarhaa, on semmonen voimanainen joka etenee kohti haaveitaan, matkustelee ja keksii välillä kaikkea päätöntä. Jos joskus alkaisin verkostoitua ja tavata livenä someihmisiä, niin ilmaantuisin ehdottomasti ihan ensimmäisenä vinkkupullo kainalossa juuri tämän tontin portille!

~~~~

Löytyikö uusia tuttavuuksia? Olisiko linkitellä lisää kivaa luettavaa, joko omaa blogia tai jonkun muun?

kulttuuri suosittelen
Kommentit (8)
 1. Hilja (Anna)
  21.5.2017, 17:38

  Hei! Kuvailitpa kauniisti mun vaatimatonta blogiani, kiitos kovasti!:) Ei oo ihan parhain talvi/kevät ollut enkä oo niin kovin usein jaksanut blogiakaan päivittää niin tämä tuntui kyllä nyt ihan erityisen kivalta.:) Kiitos Jenna, ihana ihminen.:)

  1. Kiitos itsellesi, ja paljon aurinkoa! Ainakin täällä valo ja vehreys on vienyt paljon painoa harteilta pois, toivottavasti siellä käy samoin 🙂

 2. No niiiiiin ja olin niin tohkeissani tästä, että ihan vallan unohdin vastata kysymyksiisi 😀 

  Ylläripyllärinä sinun blogisi kuuluu ehdottomasti mun lemppareihin. Odotan aina innolla uusia postauksia ja luen ne hetimmiten! Hyvän mielen ja useiden samaistumisfiilisten lisäksi olen ahminut täältä paljon kaikkea itselle entuudestaan tuntematonta tietoa ja olet myös inspiroinut minua omassa elämässäni monin eri tavoin. 🙂

  Samoin jos sinä et olisi maininnut, niin viimeistään minä olisin sitten nostanut esiin tuon ihanaisen VALOA -blogin. Koskaan ei tiedä mitä sieltä tulee vastaan! 😀 Milloin olen nauraa rätkättänyt ääneen, milloin liikuttunut kyyneliin asti ja milloin tuntenut postauksen lukemisen jälkeen ihan vain levollista hyväntuulisuutta. Lumos, olet ihana!

  Sitten sinua ja sinun blogisi lukijoida ajatellen voisin nostaa esin Marin This thing called life -blogin. Hän opiskelee parhaillaan SKY-opistossa kosmetologiksi, josta tarkoitus erikoistua ekokosmetologin tutkintoon, ja blogi keskittyykin hyvin pitkälti luonnonkosmetiikan esittelyyn, sen itse valmistamiseen yms. Paljon on juttua myös kaikennäköisestä muustakin ekotouhuilusta ja ituhippeilystä. 😀

  1. Kiiiiiiitos ihana <3

   Ja hei sää vinkkasit tosta blogista joskus aiemminkin mut olin ihan unohtanut sen! Pitää mennä tsekkaileen taas, kiitos muistutuksesta 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *