Onnea ja perheenlisää

DSC03536.JPG

Onnea Ruska! Meidän rakas pieni puudelikuopuksemme on tänään jo kuusivuotias. En ehkä oikein tahtoisi hyväksyä asiaa, mutta ei minun mielipiteelläni taida tässä kohtaa kovasti olla väliä.. Onneksi Nöö ei ainakaan toistaiseksi ole osoittanut sen kummempia vanhenemisen merkkejä vaan höseltää edelleen pentumaiseen tapaan ja on kaikesta aina yhtä lapsekkaan innoissaan. Ainakin neljäkymmentä kiloa riemua ja rakkautta maailman somimmassa paketissa <3 Meillä on Nöleliin kanssa ollut vaikeatkin vaiheemme, mutta ne tuntuvat nykyisessä sopusointuisessa elossa kovin kaukaisilta ajoilta. 

Olemme jo pitkään puhuneet neljännen koiran hankkimisesta. Haluamme ehdottomasti rescue-yhdistyksen kautta hankitun karvakorvan, mutta toistaiseksi sen enempää aikataulut kuin rahatilannekaan ei oikein salli moisten haaveiden toteuttamista. Tyttökolmikkomme on elänyt niin kauan keskenään että tarhalta saapuvan tyypin kotiuttaminen tulee luultavasti olemaan melkoinen operaatio ihan kaikkien osapuolien kannalta. Toisaalta tuntuu ihan hirveältä ajatella, että ne raukat ovat siellä kylmällä tarhalla kuukaudesta toiseen vaikka meillä riittäisi kyllä lämpöä ja tilaa, mutta toisaalta olisi tosi väärin ottaa koira vain säälin vuoksi sellaiseen elämäntilanteeseen, jossa sen kouluttamiseen ei olisi riittävästi aikaa. 

Vaikka koirahaave jääkin vielä odottelemaan, on minulla kuitenkin kerrottavana iloisia uutisia perheenlisäykseen liittyen. Heitän kivasti tämän asian nyt tähän ilmoille roikkumaan ja kerron paremmin vasta ensi viikolla, silloin kun on saatavilla jo kuviakin 😉

Lue myös: Jos meillä ei olisi koiria

Kun on koiranomistaja

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *