Pimenevät illat

IMG_20170809_231653_485.jpg

Oliko tää lyhyin kesä ikinä? Mulla on lomaa jäljellä vielä neljä päivää, mutta ulkona on jo syksy. Elokuun pitäisi olla vielä kesää! En oo syönyt ensimmäistäkään pallojäätelöä ja niin paljon muitakin kesäasioita on vielä tekemättä.. Mieleni on hieman haikea. Pimeä aika on päälleni aina vaikeaa ja edellinen syksy sekä siitä jatkunut pimeäntuhruinen talvi tuntuivat erityisen raskailta. Haluaisin ajatella olevani paremmin valmistautunut tällä kertaa, mutta katsotaan miten käy. 

(Oho, menipäs heti ihan masenteluksi, vaikka tämän postauksen tarkoituksena oli vain tulla katkaisemaan blogihiljaisuus ja kertomaan muutamilla kuvilla, mitä tällä jälkimmäisellä kesälomapätkällä on tullut puuhattua. Kaikkea kivaa nimittäin!)

IMG_20170808_211017_877.jpg

IMG_20170807_222022_520.jpg

IMG_20170731_175509_830.jpg

No, ensinnäkin olen tietenkin syönyt oikein hyvin. Ollaan käyty kavereiden kanssa Plevnassa, kaksin darra-aterioimassa Ohranjyvässä ja vieläpä oikein romantillisilla treffeillä suosikkirafla 2h+k:ssakin. On muuten maailman paras halloumisalaatti siellä! Myös kotiin on haettu paljon kaikkea hyvää ja vyötärönauha kiristääkin ihan asiaan kuuluvan piukeasti jo näin loman lopussa..

IMG_20170807_204848_920.jpg

IMG_20170803_220856_074.jpg

Baarissakin on käyty enemmäin kuin pitkiin aikoihin! Muutama ihan pilkkuun asti reissu ja pari rauhallisempaa illanviettoa lautapeleineen ja maailmanparannuksineen. Täytyy myöntää, että olen myös miettinyt, miten ihmeessä sitä ennen jaksoi roikkua pupeissa iltaa toisensa perään.. Niin ne ajat muuttuvat.

IMG_20170807_144219_253.jpg

Viime viikonloppuna oltiin Hämeenlinnan Suistoklubilla, missä Tonin pändi veti oikein messevän keikan. Samaa settiä on tiedossa vielä tänä viikonloppuna Punkalaitumen suunnilla! Kunnon rymyviikonloppu loman lopuksi, ettei sitten varmasti hetkeen kaipaa viihteelle kun pääsee taas töihin rauhoittumaan 😀

IMG_20170804_154205_446.jpg

IMG_20170801_223843_873.jpg

IMG_20170802_143026_741.jpg

Ihan pelkäksi hummailuksi loma ei kuitenkaan ole mennyt, vaan olen ollut myös metsäretkellä mummuni ja pikkusiskoni kanssa sekä yhden yön vaelluksella Helvetinjärvellä. Näistä lisää kuvia myöhemmin, kun ehdin tyhjäillä kameraa! Tämä päivä pitäisi viettää koulutehtäviä tehden, sillä en ole vielä edes aloittanut, vaikka palautus pitää tehdä puoleen yöhön mennessä.. Hupsista.

Mitäs muuta.. Kotona olen hiukan vaihtanut järjestystä ja pessyt maanisena kaikkea mahdollista pyykkiä, kun on ollut pari poutapäivää että pystyy kuivattamaan kaiken ulkona. Olen myös kiljunut hysteerisenä Game of Thronesille, vetelehtinyt, nettishoppaillut turhuuksia ja nukkunut monena päivänä iltapäivän puolelle saakka. Aromahöyrystimessä puhisee tällä hetkellä virkistäviä sitrustuoksuja ja pöydällä on semmosen kivan pojan tuoma kelta-oranssi kukkakimppu. Kuten yläkuvassa näkyy, on myös kynttilä- ja koristevaloarsenaali päässyt jo käyttöön. Kodin laittaminen kivaksi on syksyn tullen ihan erityisen tärkeää.

Ensi viikolla sitten takaisin töihin. Tuntuu hullulta, että olen viihtynyt samassa työpaikassa jo vuoden! Vaan aikansa kun kierteli, niin oppi kyllä huomaamaan, minne kannattaa pysähtyä ja minne ei. Vaikka syksy nyt hiukan haikeuttaakin, on ainakin helpottavaa tietää, että työ- ja opiskelukuviot ovat kunnossa ja että kivaa tekemistä riittää, vaikka kesän ilot ovatkin ohi. Shamaanikurssiin on enää reilu kuukausi ja sitä ennen on tiedossa vielä Frantsila-viikonloppu sekä muutama päivä maailman parhaassa paikassa eli landella meidän Mummulassa. 

Tunnelmallisia iltoja kaikille! Perustetaanko myöhemmin joku kaamos-survivals-supportgrouppi, sitten kun lehdet alkaa tippua puista?

suhteet oma-elama
Kommentit (5)
 1. Aaaaaaa, ei oo syksy vielä! :<

  (supportgrouppiin ilmottaudun, mutten aio osallistua ennen kuin viimeinenkin lehti on pudonnut, henkinen kesä jatkukoon siihen asti!)

  1. Henkinen kesä, koitan löytää sen! Mulla pimeys torppaa aivojen kesäsektion näköjään nykyään välittömästi, en mää ikinä ennen oo viä elokuussa tai varsinkaan LOMALLA mitään s-sanaa suostunut ajatteleenkaan! 

 2. Hei sinä ihana <3 Kesä todellakin tuntuu olevan jo loppusuoralla ennen kuin ehti edes alkaa. Täälläkin jäänyt monet kesäjutut tekemättä, mutta onneksi niitä mukavuuksiakin löytyy...mutta vielä en silti suostu puhumaan syksystä! 😀

  Mutta sitten kun, niin oon mukana vertaistukiryhmässä! Nyt jo mieli halajaisi karkumatkaa maailmalle joskus silloin ankeana loka-marraskuussa, mutta tili sanoo "ei" -.-

  1. Siis mää en oo ikinä ennen luovuttanu kesän suhteen näin aikasin, mikähän mua vaivaa :O

   Ja mistä me saatais blogisponssi joka veis meiät jolleki viinireissulle aurinkoon?! 

   1. Blogisponssi, ois kyllä aika kova! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *