Pirtissä ja töllössä

kiurujen yö.jpg

Upeilla keleillä elämä on ollut ihanan pihapainotteista, mutta on meillä mukavaa pirtin sisälläkin. Pattereita ei ole tarvinnut enää hetkeen pitää päällä kun lämpöä piisaa muutenkin. Olen pärjännyt välillä jopa ilman villasukkia! Siemenperunat odottelevat itujaan ikkunan luona ja rakas ruusunikin teki kuin tekikin upean keltaisen kukan! Tosin se raukkaressukka lakastui jo, kun menin vähän liian innostuksissani istuttamaan sen etuajassa ulos paahtavaan aurinkoon.. En ole vielä ihan varma, olenko siis ansainnut samppanjani vai en.

ruusu.jpg

kuk.jpg

räsymatto.jpg

Koirat tuovat roskia, kuraa ja muurahaisia sisälle huimalla tahdilla. En kuitenkaan malta kieltää niiden riemuja, kun toiset selvästi nauttivat voidessaan kulkea avoimena pidetystä ovesta oman mielensä mukaan. Isomummun kutomat räsymatot ovat kipeästi pesulan tarpeessa, mutta kai semmoiset ehtii hoitaa myöhemminkin?

Areenassa löytyy ihan huippua katsottavaa luonto-ohjelmien ystäville: Ulos luontoon (Petelius, Petelius on ihanin!) ja Erämaan lumo-maratonit ovat mitä loistavinta sunnuntaipuuhaa. Myös kaksi uutta Suomen vesistöistä kertovaa sarjaa on ilmestynyt tällä viikolla palveluun katsottavaksi, jee! 

kulttuuri suosittelen sisustus
Kommentit (2)
  1. Ulos luontoon kevätseuranta on ihana, eikä just vähiten Peteliuksen takia.

    ps. kyllä se ruusu vielä ehtii pihalla kukkia uudestaan ja monesti, samppakaljat ansaittu! 😉

    1. Jes, näin määki aattelisin 😀 Skumppakaupoille!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *