Pirtti aamuhämärässä

pirtti.jpg

jouluaamu.jpg

aamutossut.jpg

värikäs sisustus olohuone.jpg

Pimeänä aamuna, joulukuun ensimmäisenä kello viisi, kaivaten lunta valaisemaan ikkunoiden taakse, on aika ihanaa hiipiä narisevia portaita alakertaan, kun on ensin etsinyt käsikopelolla valoja sytyttämättä makuukamarissa aamutakin ja upouudet tossut. Hyssytellä koiria, jotta aamuvuoroon lähtevä saisi vielä hetken nukkua. Laittaa kahvit tippumaan (päivän ensimmäisille mukillisille aina yksi ekstramitallinen pööniä). Joulukyntteliköt valaisevat muuten pimeää pirttiä, moottoritien humina ei ole vielä alkanut kuulumaan, edellisiltana lämmitetty takka hohkaa lämpöä. Tällaiset vapaapäivien aamut ovat juuri sitä, mitä puutaloasumiselta unelmissani odotin.

inkalilja.jpg

ps. Mietiskelen tässä parhaillaan blogin nimen päivittämistä. Inkalilja oli joskus netissä käyttämäni nimimerkki ja se on myös lempikukkani, joten taloprojektin alkaessa länttäsin sen vain nopeasti Blogspotissa majaa pitäneen tekeleeni otsikkokenttään. Nyt, kun talo on löytynyt, olen miettinyt, että vaihtaisin blogin nimen jotenkin tilamme viralliseen nimeen Koivupirtti liittyväksi. Vaikkakin kirjoittelen tänne (alkuperäisestä aikomuksesta poiketen) paljon muutakin, kuin talojuttuja, mutta Koivupirtin väestähän kaikki kertoo kuitenkin.

pps. Kannattaa ostaa itselleen kukkia ihan muuten vaan, siitä tulee iloiseksi.

 

hyvinvointi mieli sisustus diy
Kommentit (4)
  1. Viihtyisän oloinen pirtti ja blogi! Onpas mukavaa, että löysin tänne instagramin kautta, jään seuraamaan jatkossakin! 🙂

    1. Oi kiitos, ihana kuulla! 🙂 Instagram päivittyykin hieman tiheämpään tahtiin, kun sinne tulee lisättyä kuvia hetkistä nopsasti puhelimella. Blogia varten yritän saada edes ihan vähän parempilaatuisia kuvia että saa jotain selvääkin, kun täällä on niin iso kuvakoko.

  2. Sisustussoppa
    1.12.2015, 13:29

    Koivupirtti kuulostaa ainakin musta kivalta 🙂 Pirtistä tulee mieleen ihanan kotoisa ja tunnelmallinen paikka, juuri sellainen, missä voi hiippailla villasukat jalassa ja katsella takkatulta.

    1. Meiän Mummulan olohuonetta on aina sanottu pirtiksi ja makuuhuonetta kamariksi, oon koittanut omia ne sanat käyttöön myös täällä meillä kun ovat niin kotoisia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *