Selvisimme!

tilkkutäkki.jpg

Tuli se sitten tämäkin päivä; olen kateellinen koiralle. Sandy oli Mummulla hoidossa ja kotiutui mitä kauneimman, käsinneulotun tilkkutäkin kanssa. Määki haluun! Mutta en kyllä rupea ihmiseksi, joka varastaa koiralta. Varsinkaan tuollaiselta hieman jo iäkkäältä lellikkipiskiltä.

tilkkutäkki koira.jpg

Tessa sen sijaan ei osaa kadehtia ihan yhtä sulavasti kuin minä.

Viime viikko oli kyllä aikamoinen! Pakkasenpuraisemassa pirtissä levitettiin kaikki mahdolliset matot lattioille suojelemaan varpaita paleltumilta, ja ripustettiin fleecevilttejä verhoiksi peittämään hieman valskaavia tuuletusikkunoita. Villasukkia ängettiin kerroksittain jalkaan niin monet, kuin ilman kuoliopuristusta vain pystyi. Kylppärissä vallitsi ihanan virkistävä +11 asteinen ilmasto, ja lämmin vesi oli koko ajan loppu. Keittiöstä olisi voinut melkein sammuttaa jääkaapin (eiku höhö, sehän sammuikin kun koitettiin lämpätä ruokasalin sähkövastuksellista pönttöuunia, joka tuhosi puolet alakerran sähköistä) ja ruoat olisivat silti säilyneet kylminä. Joogahaasteen päivät soljuivat tarttumattomina ohi epäonnisesta loppiaisaatosta alkaen, sillä toppavaatteissa joogiminen vaikutti vain uhkalta, ei mahdollisuudelta. 

Sähkötön keittiö antoi oivan tekosyyn tilata pitsaa ja hylätä tiskivuoren ynnä muun kaaoksen oman onnensa nojaan. Viikkosiivoksen ajankohta tuli ja meni. Sohvasta muodostui entistä tärkeämpi peitoin vuorattu tukikohta, jossa nautittiin pitsan lisäksi muunmuassa takan reunuksella sulatettua pakastemutakakkua. Samalla tyylillä lämmitettyä punaviiniä oli pakko hörppiä aika tahdilla, sillä se viileni lasissa kovin nopeasti, ja tällainen hienompi väki tahtoo tietenkin viineillensä oikeanlaiset tarjoilulämpötilat.

mutakakku.jpg

Mutta nyt. Ei tämmöisessä läävässä voi oikeasti ihmiset asua! 😀 Paukkupakkaset veivät tekosyyt mennessään, joten lienee aiheellista pistää töpinäksi, ennenkuin lumimyrsky aiheuttaa jotain uutta kivaa päänvaivaa. Joulu mäkeen ja pyykkikone pyörimään! Tähän kohtaan paljon niitä We can do it– naismeemejä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *