Sinisiä

ritolapihlgren kukot.jpg

ritola pihglren kukot.jpg

arabia malva vuoka.jpg

Keittiön sinisyys ja makuukamarin punaisuus ovat kyllä edelleen hieman hämmentäviä valintoja, mutta olen niihin silti päivä päivältä tyytyväisempi. Edellinen koti oli täynnä Aurinkokauppaa, Intiaa, Afrikkaa, tummaa puuta, rottinkia, batiikkia ja hippiviboja. Täällä hipit ovat näköjään siirtyneet ensimmäisestä yhteisestä kodista suoraan mummolavaiheeseen räsymattojen ja retron luo.

Keittiöönkin ruuvattiin viimein verhotanko, ja tykkään tuosta Kierrätyskeskuksen kangaskasasta löytyneestä pitsikapasta tosi paljon. Köökin ikkuna on tielle päin, joten pitkähkö verho antaa hyvin näkösuojaa. Vaaleat DC-fixit ovat odottaneet vintissä jo yli kuukauden inspiraatiota, jotta alkaisin päällystää noita kamalia kellastuneita kaapinovia uuteen uskoon.. Onhan se fixailu iisiä, mutta ei kuitenkaan mitään maailman mukavinta hommaa, joten inspiraatio (tai järjetön turhautuminen rumiin oviin) saattaa löytyä vasta vuodenvaihteen jälkeenkin. Tuo ikkunan edessä oleva pieni kaappi oli alunperin tarkoitettu tv-tasoksi, mutta tahdoin sitten kuitenkin mieluummin enemmän säilytystilaa omaavan version (eli tori.fi:stä löytyneen Ikean Malmin suurine laatikoineen). Keittiössä on aika vähän työtasotilaa, joten kahvinkeittimille sekä muille vekottimille ja tykötarpeille olikin hyvä saada ihan oma paikkansa.

Tehtiin muuten torstaina sellainen ihan oikea viikkosiivous jo neljättä kertaa, vähänkö meni rutiinilla! Alan pikkuhiljaa ymmärtää sen idean ja hyödyn. Kas kun, säännöllisesti siivotun kodin siivoaminen on paljon nopeampi ja mukavampi toimitus, kuin pinttyneen törkykerroksen irtikraaputtelu ja jynssääminen. Myöskään jatkuvasta sotkusta johtuva hermoromahdus ei kutkuttele aivosoluja yhtään niin usein, kun sipaisee niitä pölyjä ja koirankarvatolloja pois muutenkin kuin joka toinen vuosi! Olen aina haaveillut aikuistuvani sellaisen hivenen verran, että pitäisi kotini niin siistinä, ettei vieraita varten tarvisi aina tehdä paniikinomaista pikasiivous- ja piilotteluoperaatiota. Kenties tämä vielä joskus toteutuu, ja voin ottaa kahvitteluvieraat vastaan häpemättä itseäni maanrakoon.

kahvipurkki diy askartelu itsetehty.jpg

emali vuoka.jpg

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Sisustussoppa
    29.11.2015, 13:56

    Tuo sininen kukkotapetti on kyllä kiva 🙂 Ja toi sininen pata/kattila, voi ihanuus.

    1. Oon saanut tuon padan Mummulasta, se on kyllä mun aarre <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *