Syksy hiipi

Tuli se syksyolo sieltä sitten kuitenkin. Hiipi hämärän turvin varkain luo ja alkoi uuvuttaa, vaikka luulin, että kaikki tämä talotouhotus pitää sen poissa. Iltaisin töihin lähtiessä on pimeää ja kirpeää ja koleaa. Ihannekeli kynttilätunnelmoinnille ja omenavarkaissa käymiselle iltalenkeille, mutta kun edessä on koko yö yksinäistä valvomista, ei tuollainen startti ole ihan paras mahdollinen.

Tänä aamuna en meinannut löytää työpaikan pihasta sunnuntaibussin pysäkille, koska sumua oli niin valtavasti, että se kasteli hetkessä hiuksetkin.

77.jpg

Käperryttää ja haikeuttaa. Mutta ei ole sellaiseen nyt aikaa, pitäisi jo tehokkaana pakata ja siivota, ettei tuu sitte kiire kuten olen nyt puoli vuotta hokenut ympäriinsä hössöttäen. (Jos joku on joskus oikeasti hoitanut muuton kiireettä, niin sopii ilmoittautua ja kertoa miten helvetissä.) Nyt, kun olisi todella aihetta siihen hössötykseen, koen mielenkiintoa lähinnä valkoviinin ja salmiakin seurassa sohvalla sykkyröimiseen.

unnamed.jpg

Ryhdistäydy nainen!

Olen minä sentään jotain saanut aikaiseksikin. Suunnitellut piha-aitoja ja muuttotavaroiden kuljetukset. Etsinyt Torista huonekaluja (meille saattaa muuttaa supersoma punainen sohvapöytä!) sekä tehnyt muuttoilmoituksen, sähkönsiirron, ja vettäkin meille pitäisi tulla. Olen haalinut töitä tälle kuulle niin paljon kuin vain on tarjottu, jotta olisi varaa pitää sitten kotiutumislomaa loppukuussa. Olen tehnyt uutta kotia varten siivoussuunnitelman mikä hävettää jopa hieman minua itseäni. Mutta kun. Tahdon luoda jonkinlaisen rutiiniviikkosiivouksen, ja listojen tekeminen on niin mukavaa!

Tiistaina alkaa Hottixet, enkä tiedä mikä kiero osa aivoissani sai ehdottomaan ystävälle, että vietämme silloin yhdessä illan tutustuen tuohon taatusti laadukkaaseen sarjaan ei-niin-sivistyneesti viiniä nauttien. Kenties voimme kehittää jonkin hauskan juomapelin ohjelmaan liittyen. Kerran pelasimme niin, että aina kun chat-juontaja sanoi niinku piti ottaa hörppy. Emme pystyneet juomaan tarpeeksi nopeasti, joten pelistä piti luopua.

Kun aloin kirjoittamaan tätä blogia päätin, että tämä ei tule sisältämään tällaista hetkenjorinaa vaan pelkästään talojuttuja. Huomata saattaa, että kaikki päätökseni eivät aina ole kovin pitäviä.

hyvinvointi mieli tyo sisustus
Kommentit (2)
  1. Sumu oli aamulla kyllä mahtava! Sai oikein vahtia, ettei se kerran tunnissa kulkeva bussi vaan suhaa ohi.

    Ja talohöpötyksen ohella kaikki muukin jorina on oikein sallittua. Sua kuuntelee oikein mielellään. Tai siis lukee.

    1. Hii, kiva kuulla! Ja juu, meinas itseäkin vähän jännäillä, kun piti etsiytyä eri pysäkille = eri kautta työpaikan pihalta ulos kuin yleensä, ja tokihan siinä on hirvee rakennustyömaa enkä oikeesti meinannut löytää aidasta sitä kulkuaukkoa ku ei vaan nähnyt mitään. Ja oli nimenomaan kiire siihen ainoaan bussiin. Mutta ehdin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *